FASHION,  Outfit

DEN PERFEKTE FAKE FUR FRA SOYA CONCEPT

fake fur

JAKKE: SOYACONCEPT // STØVLER: VAGABOND // HUE: CALVIN KLEIN  // TAKSE: LOUIS VUITTON 

Det er ikke meget aktiv jeg er lige for tiden, jeg tænker det skyldes mit nye arbejde, som er virkelig spændende. Jeg sidder med Sociale medier og grafik hele dagen og tænker jeg er ret mættet når jeg kommer hjem. Dog savner jeg at være aktiv herinde, jeg har i sidste weekend skudt en hel masse billeder, som jeg glæder mig til at dele med jer, bl.a. med virkelig lækre beauty nyheder.

I ferien var vi en tur i Århus, hvor vi besøgte den gamle by og det er faktisk her billedet er taget. Jeg har ikke besøgt Den gamle by i mange år, og hold op hvor er det sjovt og spændende . jeg skal helt sikkert tilbage igen inden længe.

Jakken her er en fake fur fra SoyaConcept, og jeg elsker den virkelig – den er så smuk og elegant og jeg har brugt den både til fest og hverdag, som her hvor jeg dresser den lidt ned med et par flade chelsea støvler og en Calvin Klein hue. Smart ikke?  Jeg bruger den faktisk dagligt, da jeg synes den tilføre lidt ekstra glam til de kolde og mørke vinterdage…. Er jeg den eneste der er begyndt at glæde mig til foråret?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk