BEAUTY,  LIFESTYLE

BOOST DIT VÆGTTAB MED SLIM BOOST FRA NUPO


 
Nupo Slim Boost

Januar er godt i gang, og mange af os har nok et nytårsforsæt, som siger vi skal spise sundere, motionere mere og passe på os selv. Det har jeg sagt til mig selv de sidste på år, men det er som om det bare ikke lykkes for mig. Jeg har derfor i år valgt at sætte mindre mål på kortere tid. JAnuar har for mit vedkommende stået på nyt job og jeg har brugt meget energi og tanker på at sætte mig ind i det. Jeg er vild med det, som i virkelig vild med – det er spændende på mange punkter. Jobbet er i samme by, som jeg bor i og nu kan jeg mærke at de mange timer bag skærmen og socialemedier giver mig lyst til at træne igen, mit mål for februar, skal derfor være mere motion – hvis jeg ikke melder mig ind i Fitness, skal det i stedet være at gå/cykle til og fra arbejde.
Indlægget her, skal egentlig handle om Nupo, for for efterhånden længe siden fik jeg denne pakke med kapsler til at booste vægttab ind af døren.  Mange af os kender nok Nupo for deres pulverkure, jeg har selv været på på “pulverkuren” i mine unge dage, men måtte også erkende at jeg ikke kunne fungere uden “rigtig” mad. Jeg kunne egentlig godt lide smagen af deres produkter, jeg manglede bare noget at tygge på.

Jeg kæmper stadig med mine ekstra graviditets kilo, Clara bliver 3 her i April og jeg er stadig ikke startet i fitness – jeg spiser egentlig ok sundt (hvis jeg selv skal sige det) Men man kan self. altid gøre mere. Jeg glæder mig derfor med at komme igang med mine nye kapsler og håber de kan booste mit vægtab, så jeg kan få det bedre med min krop og mig selv.

Nupos nyeste produkter i sortimentet, er altså disse Slim Boost kapsler, som kan bruges af dig der ikke træner nok, spiser for store portioner eller som mig har svært ved at fjerne pasta og brød fra kosten.

Nupo Slim Boost Burn My Fat

En unik sammensætning af forskellige ingredienser sætter “Burn My Fat” gang i din fedtforbrænding. Det oplagte valg til din der ikke får trænet nok.
En pakke med 30 kapsler (1 månedsforbrug) koster 125 kr.

De aktive ingredienser i Nupo Slim Boost Burn My Fat er

Vitamin B6: bidrager til et normalt energistofskifte, immunforsvarets normale funktion samt mindsker træthed og udmattelse.
Morosil: 
 et patenteret siciliansk ekstrakt fra røde appelsiner. Morosil er naturlig rig på vitamin C, som bidrager til et normalt energistofskifte samt immunforsvar.
Yerba mate: kendt som urten ”sendt fra guderne” og producerer selv koffein. Yerba Mate urtens egenskaber bidrager til vægttab og nedbrydning af dit fedt.
Cayennepeber: tilhører chilipeberfamilien. Bidrager til vægttab og hjælper dig der-for på rette vej i et vægttabsforløb.

Nupo Slim Block My Carbs

Denne kapsel er som skabt til mig, den er nemlig lavet til os som ikke kan undvære pasta og brød.

Block My Carbs blokerer optagelsen af kulhydrater ved hjælp af et særligt enzym i det patenteret FABENOL, som hovedsageligt er udvundet af hvide kidneybønner. En pakke med 60 kapsler koster 125 kr.
De aktive ingredienser i Nupo Slim Block My Carbs er:
Fabenol:  Et naturligt ekstrakt  af hvide kidneybønner. Ekstraktet forhindrer et særligt fordøjelsesenzym, kaldet alfa-amylase, i at nedbryde kulhydrater til sukker – og reducerer dermed omdannelsen til fedt.
Havtorn: kendt som ”Nordens citron” fremmer dit stofskiftet. Havtorn er desuden naturlig rig på vitamin C, som bidrager til et normalt energistofskifte samt immunforsvar.
Ingefær: et af naturens vidundere, hvis i spørger mig – Ingefær smager ikke bare godt, men  har også en gavnlig effekt på fordøjelsen.
Chrom:  Et  mikronæringsstof, som bidrager til et normalt blodsukkerniveau ved at støtte effekten af insulin, som regulerer kroppens blodsukker.

Nupo Slim Boost Fill My Tummy

Denne kapsel er til dig, der spiser for meget, eller alt for store portioner. Fill My Tommy fylder nemlig din mave med den naturlige fiber; Glucomannan, som har en enestående evne til at absorbere vand med mange gange sin egen volumen.
En pakke med 60 piller koster 125 kr.

Nupo Slim Boost Fill My Tummys ingredienser er:
Glucomannan: Naturlig vandopløselig kostfiber fra Konjac planten. Fiberen arbejder i maven og i tarmene ved at absorbere væske og omdanne sig til en mere fyldig masse. Når maven føles fuld, reduceres fornemmelsen af sult. Sammen med en energireduceret kost bidrager Glucomannan til vægttab*.
Havtorn: kendt som ”Nordens citron” og fremmer stofskiftet. Desuden er havtorn naturlig rig på vitamin C, som bidrager til et normalt energistofskifte samt immunforsvar.

Chrom: Et livsnødvendigt mikronæringsstof, som bidrager til et normalt blodsukkerniveau ved at støtte effekten af insulin, som regulerer kroppens blodsukker.

Sådan indtages Nupo Slim Boost Fill My Tummys kapslerne, tag 2 kapsler ca. ½ time før et måltid sammen med rigeligt vand (max 6 tabletter dagligt).

Nupo kapslerne forhandles hos bl.a. Bilka og på Nupos egen side, hvor du også kan læse meget mere om produkterne og finde inspiration til dit vægttab. Jeg har selv kigget og læst meget på siden og jNupo har virkelig udvidet sortimentet siden jeg købte pulverkurene for mange år siden. De har bl.a. fået Breakfast pandekager, som jeg simpelthen bliver nødt til at prøve en dag  og deres One Meal barer, som jeg stadig køber når jeg er på farten er blevet udvidet med mange spændende varianter.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

  • Victoria

    Virkede pillerne? Jeg tænker at prøve “Burn my fat”, men vil gerne lige høre din mening og oplevelse først 🙂 Har nemlig læst lidt forskellige meninger om dem. Jeg har b.la. også læst at “burn my fat” slet ikke har effekt og at stofferne slet ikke er tilstede i nok mængder hvis de skulle have nogen former for effekt. Men jeg ville da ønske de virker men er i tvivl, så vil meget gerne høre fra nogen som har erfaringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk