BEAUTY

MERAKI EN VERDEN AF PLEJE- OG LIVSSTILSPRODUKTER


 Meraki forhandles hos Stori

Kender du Danske Meraki? Jeg gætter på at du måske har støt på det før, enten på en webshop, butik eller på de socialemedier, hvor Meraki er ret populært. Meraki laver nemlig lækre produkter, i fin emballage til virkelig gode priser.

Meraki er en verden af pleje- og livsstilsprodukter, som oser af minimalisme og skandinavisk æstetik. Merakis produkter indeholder nøje udvalgte ingredienser, med fokus på kvalitet, dufte og ikke mindst dokumenteret virkninger. Meraki produkter indeholder vigtigst af alt ingen parabener, farvestoffer eller hormonforstyrrende stoffer. En stor del af produkterne er desuden godkendt af Dansk Astma- og allergiforeningen.
Som et stort plus er Merakis emballage fremstillet af 100% genanvendelige materialer og er derfor meget miljøvenlige, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

Jeg har været så heldig at modtage en pakke med en række udvalgte produkter, alt fra shampoo, balsam, duftelys og makeupservietter gemte sig i pakken.

Make up servietter 12 kr. Jeg bruger altid Merakis make up servietter når jeg er på ferie/overnatning, de er super effektive, dufter dejligt og disse indeholder Aloe Vera, som virker beroligende og helende på huden.

Fodfil 69 kr. Filen er lavet glas og kan vaskes efter brug. En fod fil hjælper med at holde fødderne velplejet, og hvorfor ikke begynde at forkæle dem nu – før vi ved af det, banker foråret på døren og vi skal i sandalerne igen.

Sæbe 49 kr. Jeg bruger faktisk kun flydende håndsæbe og kan ikke huske hvornår jeg sidst har set et stykke sæbe.
Denne er meget mild, renser og nærehuden – udtørre ikke, selvom den bruges flere gange daglig- Denne dufter skønt af citrongræs og er i den fineste emballage, som man kan hænge op og nyde duften af… Mmh, så frisk og lækker.

Duftelys 49 kr. Når jeg virkelig skal slappe af, laver jeg et varmt karbad og tænder levende lys, gerne duftelys som giver en beroligende og behagelig aroma. Lyset her har en skøn duft af figen og abrikos. Så lækkert!

Lip Balm 49 kr. Denne er yderst plejende og ikke mindst fugtgivende. Den beskytter tør og skadet hud og er desuden økologisk certificeret og indeholder naturlige ingredienser såsom økologisk sheasmør, jojobaolie og kokosolie, så lækkert.

Ansigtsmaske 39 kr. Den her glæder jeg mig til at hygge med. Jeg elsker sheetmasks. Denne er med lavendel, som er beroligende og fugtgivende og igen i en super lækker emballage.

Shampoo 125 kr. Wauw, er emballagen ikke fantastisk? Det er virkelig et produkt man har lyst til at have stående fremme, det er en dekoration i sig selv. Shampooen er effektiv til bl.a. skadet hår og dufter helt igennem fantastisk. Den er yders fugtgivende og indeholder økologiske ingredienser. Indeholder ikke farverstoffer og arabene

Balsam 125 kr. Balsam i samme serie som Shampooen, silky mist er navnet og giver masser af fugt og glas.

Fodfil 69 kr. Velplejede fødder er et must, så du er klar til at hoppe i sommersandalerne, en åben sko eller en tur på stranden. Merakis fodfil hjælper dig med at holde dine fødder sunde og velplejede. Filen er lavet af glas og kan vaskes med vand efter brug.

Udover Meraki, forhandler Stori også en række andre brands bl.a. Normann Copenhagen, Louise Roe,Kristina Dam Studio og Nicolas Vahe (Som jeg virkelig elsker for det store udvalg af velsmagende og tilmed pæne delikatesser, især deres store sortiment af salt tiltaler mig meget, samt deres pesto, sirup og ja jeg kan blive ved. Nicolas Vahe har virkelig et sortiment som er værd at kigge nærmere på!)

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk