BEAUTY

Van Cleef & Arpels Rose Rough

Van Cleef & Arpels Rose Rough – Forhandles hos Magasin  995kr.


Van Cleef & Arpels’ parfumer har altid tiltalt mig, den eksklusive falkon og deres vidunderlige og ikke mindst spændende univers af forførende dufte. Van Cleef & Arpels er virkelig en eksklusiv parfume og det mærker man så snar man står med æsken i hånden, her er ikke sparet på noget. Parfumens udseende er enkelt men lækkert og jeg får lyst til at have den stående fremme hele tiden og gerne flere i samme serie, de er så smukke.

Jeg har fået fornøjelsen af at teste Van Cleef & Arpels Rose Rough en yderst generøs og indbydende duft af rose med frugtagtige og sprudlende topnoter, der er kombineres med bl.a. solbær og pink peberkorn. Mmhh.. Jeg kan allerede nu afslører at jeg er vild med duften.

Noterne i Van Cleef & Arpesl Rose Rough: 
Top noter: Pink peberkorn, solbær og bergamot
Hjerte noter: Tyrkisk rose essence og kakao
Base noter: vanilie, moskus og Patchouli.

 

Parfumen er en anelse kraftigere end de parfumer jeg normalt bruger, så skulle lige vænne mig til både duft og det at der ikke skulle bruges helt så mange sprøjt.

Van Cleef & Arpels Rose Rough forhanles bl.a. hos Magasin, hos Booszt og hos Stylepit Beauty i Aalborg. Van Cleef & Arpes’ univers får min varmeste anbefaling og jeg glæder mig til at udforske det endnu mere.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.