FASHION,  Outfit

EN STATUS PÅ DET HELE OG UGEN DER GIK

ugen der gik

Der er meget stille på bloggen lige for tiden, min uge her har været ret presset – jeg er en af dem der ikke har haft ferie, men til gengæld har jeg arbejdet på et par fede events med mit arbejde hos Go!Communication – jeg glæder mig til at dele mere med jer. Det er virkelig en fornøjelse at arbejde med det man elsker til hverdag, i mit tilfælde influenter og events.

Som jeg nævnte har min uge været lidt presset, den har nemlig budt på flere arrangementer bl.a. “Nordjyllands bedste” med Sushi Mania XO, en udsøgt madoplevelse, Sonni og jeg var så heldige at blive inviteret til i onsdags, vi kom igennem 8 retter og jeg glæder mig til at dele det hele med jer i et blog indlæg, for det fortjener det virkelig!

I går var jeg med Linda i Randers, vi var inviteret til åbningsevent hos Butik Taste , 

en virkelig smuk butik i hjertet af Randers, i butikken finder du mærker som Marlene Birger, Masai, Bitte Kai Rand og mange mange andre – den er helt sikkert et besøg værd, ikke mindst for tøjet, men bestemt også for det søde smilende personale og den smukke indretning.

ugen der gik

Til eventet fik vi lov til at style en gine, Lida og mig stylede denne, som jeg vil håbe i vil give en stemme ved at klikke på linket HER, det tager kun to sek. På forhånt tak og rigtig god weekend!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.