BEAUTY,  GIVEAWAY

Giveaway vind GingerOrganic økologiske hygiejneprodukter

Gingerorganic

Jeg elsker når jeg får mulighed for at forkæle jer med en lækker konkurrence. Jeg udlodder lige nu en kæmpe pakke med hygiejneprodukter fra Gingerorganic på min Instagramprofil: @Liselottea

Pakken består af:

1 x  tamponer uden indføringshylster Mini
1 x tamponer uden indføringshylster Normal
1 x tamponer uden indføringshylster Super
1 x tamponer med indføringshylster Mini
1 x tamponer med indføringshylster Normal
1 x tamponer med indføringshylster Super
1 x Dagbind
1 x Natbind
1 x Trusseindlæg Flex
1 x Trusseindlæg 24

Alle GingerOrganics produkter er certificeret med det nordiske miljømærke Svanen, økologimærkerne ECOCERT og GOTS. Det økologiske bomuld i GingerOrganics produkter bliver dyrket uden brug af pesticider, kunstgødning og gensplejsning (GMO). Dermed beskyttes grundvandet, jorden og de bønder, som arbejder i bomuldsmarkerne.  

Vil du vide mere, så kan du læse om produkterne i mit indlæg: GingerOrganic – Tænker du over hvad du udsætter din krop for?

Jeg kan varmt anbefale produkterne, som jeg har brugt hver måned siden jeg stiftede kendskab til dem. Jeg synes det er dejligt når virksomheder tænker på miljøet og det må man sige at GingerOrganic gør.

Hvis du er blevet nysgerrig, kan du hos GingerOrganic bestille en prøvepakke til kun 25 kr. med bind, tamponer og trusseindlæg, tippet er hermed jeres.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.