FOOD,  INTERIOR

DEJLIG WEEKEND – SVERIGETUR OG FAMILIEHYGGE

WEEKEND

Godmorgen – hvor bliver man glad inden i når solen skinner og man har tid til familien og kærlighed.

Da jeg var yngre hadede jeg søndage – jeg synes det var ugens kedeligste og tilmed hårdeste dag at komme igennem! En dag jeg ofte brugte på sofaen med tømmermænd, mine veninder, take away, chips og serier. Sådan er det ikke mere ….
I dag bliver mine søndage brugt på en helt anden måde – Søndag herhjemme står nemlig på hygge med familien. Jeg elsker stille morgener med god morgenmad, dyner og Go’ Morgen kørende i baggrunden. Op af dagen plejer vi lave noget aktivt, fx tage i zoo, gå ture i området osv.

WEEKEND

WEEKEND

Som i måske har set på min Instagram Story (@Liselottea) var jeg i Göteborg med Linda igår, vi havde den bedste dag med shopping, god mad, vin, grin og hygge. Jeg elsker virkelig dage som disse og jeg fik en hel masse lækre køb med hjem til både mig og Clara. Så lækkert!

Har i haft en dejlig weekend?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk