BEAUTY

DERMALOGICA MultiVitamin Power Firm – den bedste øjencreme


Dermalogica MultiVitamin Power Firm øjencreme find den HER

30 år og muligvis en del flere bekymringer og ar på sjælen end andre – livet er hårdt og går ikke altid som man ønsker og håber på og det sætter sine spor, især i ansigtet og kke mindst rundt om øjnene, som er et af de steder manglende søvn, spekulationer og tidlig ældning ses først. Mine øjenomgivelser trænger i disse tider til ekstra meget pleje og ekstra mange vitaminer.

Billigvoks.dk har sendt mig en opstrammende øjencreme til test, fra et af mine yndlings beauty brands Dermalogica. Cremen hedder Dermalogica MultiVitamin Power Firm, og er fra Age serien (så føler man sig pludselig gammel). Cremen er lavet til at bekæmpe synligheden af fine linjer omkring øjnene, styrker huden og udglatter for et velplejet look. Cremen er altså det rene guf for huden omkring øjnene.

Udover serum og olie, er øjencreme for mig de vigtigste beauty produkter i min hverdag. Jeg kan ikke leve uden en øjencreme og denne Dermalogica MultiVitamin Power Firm er virkelig en af de beste jeg længe har prøvet. Konsistensen føles som silke og smelter nærmest ind i huden, så den efterlades blød og lækker.
Jeg har ikke brugt creme længe nok til at udtale mig om, om de fine linjer jeg har fået mig omkring øjenene er blevet mindre synlige, men jeg kan virkelig mærke at cremen plejer, fugter og giver min hud ny energi. Cremen koster 445 kr.  og i den lille tube er der til en lang periode, da der ikke skal bruges ret meget af gangen, jeg bruger cremen som en del af min daglige rutine både morgen og aften.

Cremen anbefales til moden hud eller til hud på tegn på for tidlig ældning. Den får mine varmeste anbefalinger.

Find cremen samt andre Demalogica produkter HER

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.