FASHION

SØNDAG OG SELVFORKÆLELSE MED HUNKEMOLLER


selvforkælelse
CROSS STRAPS INDOOR SANDAL   KUN 139,95 KR.

Jeg har fået en del kommentarer på mine fine slippers, når jeg har vist dem på min Story på Instagram: @Liselottea, og det kan jeg godt forstå for de er simpelthen så fine og koster nærmest ingen ting.

Jeg elsker langsomme morgener, hvor jeg har tid til at blive i sengen lidt længere,  gøre lidt ekstra ud af min morgenmad, hoppe i et dejligt langt og varmt bad, bruge lidt ekstra tid på mig selv med lækre beautyprodukter: en god bodyscrub, olie, hårmaske m.m. og derefter rende rundt i mine fine slippers med en lækker kåbe over i flere timer. Det er søndag, som jeg kan lide den.

Men indlægget her skal jo egentlig handle om de fine slippers, de er så lækre bløde og dejlige at have på, og de findes i 4 skønne farver, sort, hvid, grå og den fine lyserøde som jeg har valgt. Hunkemöller har faktisk et ret lækkert udvalg af fine hjemmesko.

selvforkælelse

Selvom foråret er på vej og vi går lunere tider i møde er det altså rart med en hjemme sko og denne model kan bruges hele året hvis du spørger mig. Jeg har brugt min morgen på at kigge lidt mere på Hunemöllers hjemmeside og jeg har bl.a. kigget på de skønne badesandaler her, som jeg ville elske at have med til Mallorca i Maj når vi skal på ferie, er de ikke fine?  Jeg tænker de er oplagt at bruge til både pool og strand med en kimono over eller en løs sommerkjole.

Hvad bruger i jeres søndag på?

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.