AALBORG,  FOOD

EN AFTEN UDOVER DET SÆDVANLIGE SUSHI MANIA XO X LA LOCANDA


For noget tid siden, var jeg så heldig at blive inviteret til madkonkurrencen “Nordjyllands bedste”. Kampen stod mellem Sushi Mania XO og La Loconda, som  dystede om at gå videre til semifinalen. Vi blev præsenteret for 8 forskellige retter 4 fra hver restaurant.  Det var en sjov og anderledes oplevelse da Sushi Mania Xo og La Locanda er så forskellige, men smatidig vildt dygtige begge 2. Det var altså Japan, som møder Italien – jeg er kæmpe fan af både italiensk mad og japansk mad og jeg var derfor også meget spændt på hvad aftenen ville bringe.

Jeg var inviteret af Sushi Mania XO, mit absolut yndlings sushi restaurant, jeg elsker alt hvad de servere og bliver altid vildt imponeret og positivt overrasket når jeg besæger dem.  –

Sushi Mania XOs Appetizer:
– Chips lavet på tapioka og ris, fanø laks og estragon.
– Der til serverede de Schambsberg “Mirabelle” Brut Rosé

Findes der en bedre måde at starte aftenen på end med et glas kold Brut Rosé? Det tror jeg næppe – jeg er så vild med kombinationen af bobler og fisk.


Sushi Manias forret:
– Jomfruhummerhaler m. blåmuslingeemulsion, skum og sprødt
– Dertil 2016 Faiveley Mercurey “Clos Rochette”

Sushi Manias hovedret:

– Tun tataki m. wasabirod og ingefær – uromaki m. friteret reje og hiramasa – wagyu nigiri m. tuber melanosporum – nigiri m. det bedste fra anden, nikka og fign.
– Dertil André Clouet Champagne Brut Gand Réserve

Jeg blev endnu engang overrasket over Sushi Manias kreationer. Jeg elsker Sushi fra Sushi Mania Xo og tallerkenen her var virkelig et hit – jeg har sjældent smagt så lækker en tun, som den jeg fik serveret her. Jeg kunne snildt spise en hel tallerken kun af den, mmh…

 

Sushi Mania XOx dessert
– Iscreme på sake kasu, tahitiansk vanilie, urtejuice og matcha the.
– Der til serverede de 2015 Fürst Centgrafenberg Rieslaner Auslese

Det er længe siden jeg har været så mæt både på sanser og i maven, maden fra begge konkurrenter var nemlig helt igennem fantastiske både på smag og ikke mindst udseende og kreativitet. Jeg forstår godt at det var svært for dommerne at blive enige om hvem der skulle gå videre.

Er du til lækker mad og vin, kan jeg varmt anbefale jer at deltage i arrangementer som dette – her får man virkelig noget for alle sanser. Så lækkert.

Tak for invitationen.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk