LIFESTYLE,  MOMMY LIFE

CLARAS 3 ÅRS FØDSELSDAG MED HJÆLP FRA PARTY IN A BOX


PARTY IN A BOX

PARTY IN A BOX PARTY IN A BOX
Ind i mellem går tingene ikke helt som man ønsker og håber, og endnu engang er tæppet revet væk under mig – Jeg begynder efterhånden mere og mere og tro på at jeg er født under en uheldig stjerne. Mit overskud er på ingen måde det største lige nu og derfor var jeg ekstra glad for at jeg havde allieret mig med søde Trine fra Party In A Box, så Clara kunne få den fødselsdag hun fortjener og ønskede sig.

Så lad mig præsentere jer for det fineste koncept kaldet party in a box. Med hjælp fra party in a box, er det nemt at holde fødselsdag, babyshower eller konfirmation. Her finder du nemlig alt hvad du har brug for til den perfekte fest, der er mange temaer at vælge i mellem, bl.a. Minnie Mouse (så sødt), Frozt, Gurli gris, fodbold, Batman, Paw Patrol, Piratfest og mange mange flere.

Clara elsker Gurli gris, og har længe snakket om at hun gerne ville holde en Gurli fest,  så jeg var ikke et sekund i tvivl om at vi skulle vælge Gurli gris tema til hende.

PARTY IN A BOX

Det er super nemt og lige til:

Party In a Box gør det nemt at holde fest, og ved få klik har du bestil dit barns eller din egen drømmefest. Børn har store forventninger til fødselsdag, og det må jeg indrømme jeg også selv har i en alder af 30 år. både til min datters men bestemt også til min egen.
Sådan bestiller du en fest hos Party in a box:
– Vælg et af de mange temaer (Vi valgte som sagt Gurli Gris)
– Vælg størrelsen på din party box. Den mindste box koster 49 kr. pr. person og den dyreste 149 kr.
– Vælg derefter antal (min. 8 personer)
– Bestiller du til 12 personer eller mere får du 25% rabat
– Altid gratis fragt

Vi modtog følgende i vores pakke:
Paptallerken
Papkopper
Plastik duge
Servietter
Pap sugerør
Happy Birthday lys
Latex balloner
Trekant banner
Cupcake forme
Stjernekaster med tal
Folie ballon

Der udover fulgte der en bog med om de fine ting vi havde modtaget, ideer og tips til hvordan vi selv kunne gøre lidt ekstra ud af festen, ideer til mad, ekstra pynt og lege + et sødt og personligt brev fra Trine, som står bag Party In a Box.

PARTY IN A BOX

Clara var så stolt og glad da hun modtog pakken og ikke mindst da vi skulle dække bordet. Hun kunne endda ikke vente med at prøve tallerkenen og koppen til gæsterne kom, så vi måtte lige have fat i en vådserviet, så tallerkenen kunne bruges når gæsterne kom.

Hvordan pokker fylder man helium i en folie ballon?
Ja, det kunne jeg simpethen ikke gennemskue og jeg kunne mærke at panikken var ved at ramme mig en smule, da Clara inderligt ønskede sig at den store folieballon kunne “pustes” op. Jeg skrev til Trine fredag aften og bad om hjælp og i løbet af kort tid, havde hun forklaret mig hvor vi skulle fylde heliumen på.

PARTY IN A BOX

Ingen Gurli Gris fest uden en Gurli Gris kage:
Min søster er nok den bedte i familien til at bage kager og ikke mindst pynte dem. Derfor havde jeg spurgt hende (med ønske fra Clara self.) om hun ville lave en Gurli kage og det ville hun self. gerne. Clara var så tilfreds med kagen og ikke mindst de fine lys og stjernekaster som blev sat i.

PARTY IN A BOX

Clara havde den bedste dag og var så stolt over det flotte bord og alt det fine pynt Party In a Box havde leveret til os. TAK!  I
Jeg sender de varmeste anbefalinger til Partyinabox, som uden tvivl har den bedste service og lyn hurtig levering. Vi bestiller helt sikkert vores næste fest her.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

  • Camilla Cecilie

    Vi holdt også Gurli gris fest i september, vores festudstyr var importeret fra USA – men det her lyder meget nemmere 🙂 måske vi skal prøve det, nu hvor sommerferien ikke går til staterne i år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk