INTERIOR

VORES HUS SKAL SÆLGES – RABATKODE TIL DESENIO


Brug koden “Liselottea”

Den giver 25% på alle plakater hos Desenio (gælder dog ikke handpicked, collaboration, personlige plakater og rammer)

Puha, da jeg indgik det her samarbejde så mit verden noget anderledes ud. Vi var næsten kommet på plads i huset efter 8 måneder med renovering! Nu skal huset sælges, da S er gået fra mig, derfor har det også været en følelsesladet opgave at indrette med plakaterne, som vi har valgt sammen til vores hjem.  Huset er blevet så flot, jeg elsker det, det er fyldt med gode minder og derfor gør det virkelig også ondt at vi nu skal af med det og ikke mindst at vi ikke længere er en familie. Huset bliver sat til salg i næste måned og jeg vil derfor nyde tiden i huset, ingen ved om der kommer til at gå en måned eller 1 år før vi er ude af huset.

Jeg elsker New York og selvfølgelig skulle jeg eje denne Brooklyn Building plakat  som oser af New Yorker stemning og Sex and the City. Jeg har valgt købt den i størrelsen: 70×100 cm. og har indrammet den i en klassisk sort ramme.

Er jeg den eneste som elsker New York, når jeg ikke kan rejse til New York flere gange om året nyder jeg at bringe New York ind i mit hjem. Denne plakat er virkelig fortryllende og bringer en masse gode minder frem hos mig.

Jeg elsker mit nye køkken, det er faktisk nok mit yndlings rum i huset, så pænt og lyst. Jeg har haft svært ved at finde noget der passer ind på væggene, da køkkenet er så åbent og billederne kan ses fra bl.a. vores spisestue. Mit  valg faldt på  denne fede Avocado plakat i str. 50×70 cm. samt en vinguide, som egentlig var tiltænkt vores vinrum/bar. Jeg har dog valgt at mixe dem i køkkenet, hvilket jeg også synes fungere ret godt.

Vi forsætter i New York/Sex and the city stilen, jeg har tilføjet en Manhattan map  på vores rå New Yorker væg og self. toppen af min yndlingsbygning Chrysler building   Er de ikke smukke og gode sammen? Jeg har også bestilt Flatiron,  som jeg endnu ikke ved hvor jeg vil hænge op. De er helt enkelte og fungere både sammen og hver for sig. Jeg glæder mig til at vise jer mere!

Brug koden “Liselottea” og spar 25% hos Desenio

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk