FASHION

DEN SMUKKESTE FORÅRS KJOLE FRA VRS FASHION

forårs kjole fra VRS Fashion

KJOLE: VRS // SKO: DINSKO // TASKE: STILL NORDIC 

Jeg har fået så mange kommentarer på denne smukke forårs kjole fra VRS Fashion. Jeg tænker den fortjener et indlæg og en ordentlig præsentation. Den er som sagt fra VRS Fashion, som forhandles i Bilka og Føtex. Prisen er 199,95 kr. inkl. en underkjole, vildt ikke? Jeg elsker den, den oser af forår og glæder og har en perfekt længde til arbejde og de knap så varme dage.
Jeg har stylet den med sneakers for et mere afslappet hverdagslook, men den ville bestemt også være fed med en hæl til de kommende konfirmationer.

forårs kjole fra VRS Fashion

Tasken har jeg også fået mange kommentarer på og den er fra Still Nordic, til en pris af 749 kr. Men HEY LL, er du ikke til dyre designertakser? – Jo jeg elsker dyre designertasker, men elsker også når jeg finder noget mere “budgetvenligt” i høj kvalitet og det er lige netop hvad Still Nordic er, høj, lækker kvalitet til gode priser. Jeg elsker virkelig denne taske, som kan rumme alle de ting jeg behøver i min hverdag på kontoret. Har faktisk brugt den hver dag siden jeg fik den.

God weekend

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.