FASHION

Mit nye hvide suit fra Peppercorn og en status på det hele

Peppercorn

Hvidt suit: Peppercorn – Top: Calvin Klein – Taske: Chanel – Halskæde: Louis Vuitton – Solbriller: Celine

Det hele går lidt op og ned for tiden og mit overskud og energi er nærmest ikke eksisterende! Lige for tiden er jeg mere aktiv på Instagram: @Liselottea end jeg er på bloggen, og jeg indrømmer genre jeg savner at blogge. Jeg glæder mig til der kommer mere ro på hverdagen igen, og tiden til min store hobby, bloggen vender tilbage.

Mit flotte hvide Suit fra Peppercorn fik rigtig meget fin feedback på Instagram og tænker derfor også det fortjener en lille gennemgang her på bloggen. Suitet er nemlig så fint, i det blødeste og lækreste materiale og perfekt til en aften ude. Jeg har brugt det med et par klassiske pointed flates for et stilrent look, men jeg kunne også finde på at sætte et par rå speakers til, for er hverdags look.

Peppercorn

I dag skal jeg på Hotel Viking med Linda, og jeg glæder mig virkelig til at slappe af i godt selskab, nyde lækker mad og roen omkring mig. Med alt det kaos og tumult, som har været i mit liv de sidste 2 måneder så er denne tur virkelig tiltrængt. Fik jeg nævnt at jeg glæder mig?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.