FASHION,  Outfit,  TRAVEL

MINI GETAWAY – HOTEL HYGGE I BADEKÅBE FRA HUNKEMÖLLER

BADEKÅBE

HUNKEMÖLLER VELVET  BADEKÅBE 

Det var tiltrængt, da jeg i fredags tjekkede ind hos Hotel Viking, med Linda. De sidste par måneder har været hårde, rigtig hårde – det hele er stadig hårdt og jeg ved det næste lange stykke tid også bliver hårdt.   Mit liv er vend på hovedet og mit overskud har været lig nul, der er stadig dage hvor det er lig nul, men heldigvis har jeg så mange dejlige mennesker omkring mig, som holder mig oppe og gør en masse for mig.

Linda var så sød at invitere mig på weekendtur til Viking og det var lige hvad jeg trængte til. En weekend med spa, wellness, god mad, masser af vin og tøsehygge. Vi drak alt for meget vin igår og hyggede i sengen i nattøj (for mit vedkommende denne flotte badekåbe)  med HBO. Jeg nyder virkelig stunder som disse og vil i fremtiden benytte mig endnu mere af mini get aways , for de giver så meget på overskudskontoen.

Den flotte kåbe koster kun 349 kr. og er så skøn at have på, både til afslapning i sengen og efter badet og så er den oven i købet virkelig fin og feminin. Hunkemöller har endnu engang lavet et fantastisk produkt, som jeg kommer til at bruge det næste lange, lange stykke tid.  Jeg er altså kæmpe Hunkemöller fan og elsker at man kan finde så mange lækre styles til nærmest ingen penge.

Er du ikke så meget til lyserød? Så tag et kig på Hunkemöllers mange flotte badekåber,  jeg er sikker på at du kan finde noget du kan lide..

BADEKÅBE

BADEKÅBE

Vidste du at Hunkemöller også laver  nattøj og hyggetøj til børn?
Jeg har bestilt den finest morgenkåbe til Clara, som jeg glæder mig til at vise jer inden længe.

Rigtig god weekend til jer alle!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

  • Jenni

    Den ser så lækker ud den kåbe, og sikke en fin farve ? Hvor skønt med en spa weekend, sådan noget giver heldigvis altid fornyet energi. Håber du har det godt trods den hårde tid <3 Du ser i hvertfald fantastisk ud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk