TRAVEL

VENINDEHYGGE PÅ HOTEL VIKING AQUA SPA OG WELLNESS RESORT


HOTEL VIKING

HOTEL VIKING


Ind i mellem er livet svært, det  kan jeg endnu engang skrive under på! Heldigvis er jeg så heldig at jeg har de skønneste mennesker omkring mig, her i blandt  Linda, min kære veninde – Hun kan altid få mig i godt humør,  tager sig af mig og forkæler mig.  Tidligere på måneden var vi på Hotel Viking, vi havde planlagt en weekend med forkælelse på højt plan. Lige hvad jeg havde brug for og ikke mindst trængte til.

Ophold som disse giver så meget på overskudskontoen, og alle burde forkælelse sig selv med “veninde-spa-wellness-hygge-tur” ind i mellem. 

Vi tjekkede ind på Hotel Viking fredag eftermiddag og gik direkte op på værelset, hvor en flaske champagne og lækker chokolade fra Aalborg Chokoladen ventede os.  Vi poppede den med det samme og nød et glas af de søde bobler mens vi klædte om til badetøj og en stor vamset kåbe.

HOTEL VIKING

HOTEL VIKING

HOTEL VIKING

Da vi ramte Wellness området, kom vi med det samme helt ned i gear. Vi fandt vi hurtigt en seng at slappe af på, bestilte lidt hvidvin og var helt klar på tøsehygge, i de hyggelige og lune omgivelser.

Hotel Viking har en stor Spa afdeling, som indeholder:

  • Stort opvarmet wellnessbassin (30°C)
  • To store spabassiner (36°C)
  • To saunaer
  • Dampbad
  • Koldtvandsbassin (8°C)
  • Udendørs rotunde med modstrømsanlæg (30°C)
  • Udendørs spabad på taget (33°C), samt stort saltvandsbassin(30°C) med udsigt over havet. Så smukt!

Der udover tilbydes der gratis frugt, isvand, danskvand og magasiner. Der er desuden mulighed for at bestille vin, champagne og snacks, i Wellness afdelingen og personalet er så søde og hjælpsomme. 

Har du lyst til lidt ekstra forkælelse, så kan du med fordel bestille en af de mange behandlinger.

Efter en dukkert i poolen og et par glas kølig hvidvin, tog vi tilbage på værelset for at hygge og gøre os klar til middagen. Vi blev taget godt i mod af det søde personale, som forkælede os med en overdådig 3 retters menu med vin. Maden var helt igennem fantastisk, vi startede med fisk, efterfulgt af lam og til sidst en lækker æbledessert. Mmmhh… Da vi havde spist tog vi tilbage på værelset, åbnede endnu en flaske champagne mere og hyggede os på altanen, med udsigt over havet. Det var så dejlig, afslappende og ikke mindst hyggeligt! Vi sluttede aftenen af med serier på HBO under dynerne – tiltrængt og lækkert! Efter en dukkert i poolen og et par glas kølig hvidvin, tog vi tilbage på værelset for at hygge og gøre os klar til middagen. Vi blev taget godt i mod af det søde personale, som forkælede os med en overdådig 3 retters menu med vin. Maden var helt igennem fantastisk, vi startede med fisk, efterfulgt af lam og til sidst en lækker æbledessert. Mmmhh…

Da vi havde spist tog vi tilbage på værelset, åbnede endnu en flaske champagne mere og hyggede os på altanen, med udsigt over havet. Det var så dejlig, afslappende og ikke mindst hyggeligt! Vi sluttede aftenen af med serier på HBO under dynerne – tiltrængt og lækkert!

Udsigten fra vores værelse, den udendørs spaafdeling på taget med udsigt over havet. Ser det ikke lækkert ud?

Jeg kan varmt anbefale et weekend ophold på Hotel Viking find og book et ophold HER – opholdet kan med fordel bruges som veninde-getaway, kærestehygge eller blot en brunchdate. Hotel Viking har en masse spændende ophold og dagsture, som er værd at kigge nærmere på!

Tak til Linda for det bedste selskab og tak til Hotel Viking for et par dejlige dage, med hygge og luksus.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk