BEAUTY

HH Simonsen Wonder Brush – pas på dit hår!

Børsterne sælges i udvalgte saloner landet over.

Kan man være kræsen når det kommer til børster?
Ja, det kan man godt, jeg er virkelig kræsen når det kommer til valg af børste.  Mit hår filtre utrolig nemt og kræver en børste som reder håret ud og ikke flår, knækker og gør mere skade end gavn. Jeg har altid været stor fan af HH Simonsens børster og har tidligere skrevet om deres Wet Brush,  som jeg virkelig elsker og som behandler mit og Claras hår godt, men nu har jeg fået mulighed for at prøve et par af deres nye børster!

Clara og mig er nemlig så  heldige, at vi har fået tilsendt Wonder Brush og Wonder Midi Brush. Jeg valgte min i lyst træ og Claras i valgte en rosa selvfølgelig, vi har nu haft lidt tid til at teste dem og er klar til at præsentere jer for de skønne børster.

HH Simonsen Wonder Brush

HH Simonsen Wonder Brush vejl. pris 149 kr. 
Børsten fåes i farverne sort, rosa, grå, lyst træ og mørkt træ og forhandles som sagt i saloner landet over. Børsten er skabt for at tage sig godt af håret og hovedbunden. Den er udstyret med særlige smartflex børstepigge, der beskytter mod spaltede spidser og knækkede hår. Minimere ubehag og smerte ved at rede i filtret hår. Kan i fornemme det? Børsten her er som skabt til mig. Piggenes runde hoveder er skabt for at massere hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen omkring hårsækkene.

Jeg elsker  at børsten er lavet i træ frem for plastik, både for udseendet skyld og ikke mindst for miljøets.


HH Simonsen Wonder Brush

HH Simonsen Wonder Midi Brush Vejl. pris 99 kr.
Børsten fåes i sort og rosa, Clara har selvfølgelig fået en rosa. Wonder Midi Brush, er faktisk bare en mindre udgave af min Wonder brush og anbefales til børn, eller folk med kort hår. Størrelsen gør det nemt for små størrelser selv at rede hår og det er virkelig et must når man er i kan-selv-vil-selv-alderen.

Clara har en sjov alder lige nu (3år), og hun vil gerne gøre de samme ting som jeg gør for ikke at snakke om at have de samme ting som jeg har.  Her snakker vi alt fra tøj, sko, hårspænder, make up osv. derfor var mini udgaven af børsten også et kæmpe hit.

Er i interesseret i at læse mere om børsterne, så kan i finde mere info og flere modeller på HH Simonsens hjemmeside. 

God aften til jer alle!

/Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

  • Sofie

    Hvor er de fine! Jeg bruger selv en wet brush, jeg har købt i USA, som har gjort en kæmpe forskel for mit hår, som jeg altid børster, når det er vådt (med leave-in conditioner i). Det virker bedst for mit krøllede hår. Denne børste lyder dog også rigtig god, så den vil jeg helt klart undersøge nærmere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk