FASHION,  Outfit

MALLORCA OUTFIT MED BUMBAG FRA OCTOPUS


 

Octopus bumbag

KJOLE: SFERA // TASKE: OCTOPUS  // SANDALER: BIRKENSTOCK

Jeg har fornylig været på Mallorca med min familie, en tiltrængt tur oven på det turbulence forår jeg har haft.  Jeg nød virkelig en uge væk fra hverdagen og ikke mindst virkeligheden, som den sidste tid har været hård og næsten ulidelig.

Ugen blev brugt på afslapning ved poolen, lækker mad, shopping og familiehygge – lige hvad jeg havde brug for, jeg var lidt god ved mig selv og fik købt et par nye fine styles med hjem, shopping gør virkelig glad!

Octopus bumbag

Inden jeg tog på ferie, blev jeg forkælet med denne smukke Octopus bumbag. Jeg har længe søgt efter den helt perfekte Bumbag  og det må jeg sige denne fra Octopus er. Den er både pæn og rummelig og jeg synes faktisk jeg den gør det skide godt til min feminine orange kjole, er i ikke enige?

Mange af jer husker sikkert Octopus for de flettede farverige tasker, de hittede hvertfald da jeg gik i gymnasiet (For en del år siden efterhånden….) Octopus har virkelig lavet nogle lækre moderigtige styles og denne bumbag er blot en af mange. Se hele udvalget af tasker HER.

Octopus bumbag findes i 2 forskellige størrelser, og jeg har den største – jeg kan nemlig ikke få plads nok til alle mine ting, når jeg er på farten, en lille taske fungere simpelthen ikke for mig. Jeg skal nemlig have plads til min iPhone, make up, pung, powerbank m.m.  Tasken er virkelig cool,  hvis i spørger mig. Jeg elsker det rå look, og attasken kan desuden justeres, så den kan bruges som crossbody, som jeg har valgt.

Om 2 uger skal jeg på Nibe festival og der skal jeg helt sikkert have denne med, den skriger jo af festival på den fashionable måde, jeg er sikker på den kommer til at gå skide godt sammen med min nye leopard denim jakke.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk