AALBORG

KREATIVT EVENT MED MOSAIK HJØRNET


Jeg elsker at være til event, det er så dejligt at komme ud blandt folk med samme passion som mig selv. Fornylig var jeg inviteret til event med Mosaik Hjørnet i Aalborg, et kreativt og anderledes events, end dem jeg normalt kommer til.

sushi mania

Da vi ankom stod der en let anretning med bl.a. Sushi fra Sushi Mania klart til os, lækkerier fra Nicolas Vahe, frugt, bobler og sodavand. Så lækkert! Da vi havde fået lidt at spise stod der den ene spand efter den anden med forskellige mosaikker klar på gulvet, og bordene var dækket med lim, redskaber, plader, rammer og hvad vi ellers skulle bruge. Efter en kort men præcis gennemgang fra det dygtige personale var der frit spil til at være kreativ.

Jeg var lang tid om at finde ud af hvordan min plade skulle se ud, og flere gange under aftenen tømte jeg pladen og startede forfra igen… og igen… Til jeg til sidst gik efter temaet: Aladin, kan i se det? haha.


En anden sjov ting til eventet, var at vi fik lov til at lave en bodyscrub med enten salt eller sukker og Merakis skønne produkter. Læs mere om Merkaki i indlægget: MERAKI EN VERDEN AF PLEJE- OG LIVSSTILSPRODUKTER

Det var en virkelig sjov og ikke mindst hyggelig aften og jeg nød at komme lidt ud, drikke lidt vin og ikke mindst være kreativ, for hvor er det bare sjovt!

Jeg har hørt rygter om at Mosaik hjørnet, vil holde flere af disse events i fremtiden, så følg med på deres Sociale Medier og tag dine veninder under armen.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk