BEAUTY

UpCircle scrub lavet på 100% naturlige ingredienser bl.a. overskydende kaffegrums


Jeg har fået lov til at prøve et par scrubprodukter fra UpCircle, som forhandles hos Billigvoks.dk. UpCircle laver 100% naturlig hudpleje, med stor fokus på kvalitet og miljøet. Produkterne er baseret på bl.a. overskydende kaffegrums og -te af den bedste kvalitet fra udvalgte kaffebarer og restauranter. Jeg har ikke det store kendskab til coffee scrubs, trods mit store forbrug af scrubs både til ansigt og krop. Jeg bruger scrub flere gange om ugen, bl.a. for at holde min hud fri for døde hudceller, gøre den blød og ikke mindst fordi jeg bruget rigtig meget selvbruner.

Coffee Face Scrub Herbal 

Jeg havde ikke prøvet en coffee scrub før, så jeg var meget spændt da jeg trykkede den mørke grums ud i hånden, scrubben dufter kraftigt og dejligt af kaffe. Jeg har modtaget Herbal, som er en scrub velegnet til fedtet/kombineret hud. Scrubben renser i dybden, tilføre fugt og masser af næring.

Scrubben er som sagt lavet på, kaffegrums og kaffegrums, som virker eksfolierende udover kaffe findes der ingredienser som bl.a. timian, tea tree, rosmarin osv. Scrubben opløser urenheder og nænsomt renser huden fri for døde og tørre hudceller

Facescrub koster kun 145 kr. hvilket jeg synes er en helt igennem fantastisk pris, for en bæredygtig ansigtsscrub, som oven i købet virker og gør godt for huden.

Sådan bruger du din scrub:
– Ryst tuben med ansigtsscrubben godt.
– På før scrubben på et rent men fugtet ansigt.
– Massér scrubben ind i ansigtet
– Lad masken sidde i et par minutter
– Skyl masken af med vand
– Afslut med din fortrukne serum, creme osv.
– Bruges 1-2 gange om ugen.

Huden efterlades blød og lækker, med en ren og frisk følelse. Det er længe siden jeg har haft en scrub, som jeg har været så glad for, som jeg er med denne.  Det anbefales at man bruger scrubben 1-2 gange om ugen, for bedste resultet. Jeg har den til at stå fast i brusekabinen og bruger den når jeg er i bad, jeg elsker når huden føles ren.

Coffee Body Scrub Tangerine fra UpCircle er den perfekte scrub hvis du ønsker en mild men effektiv scrub, som  nænsomt fjerner døde hudceller og efterlader huden blød, glat og frisk. Bodyscrubben er som UpCircles andre produkter lavet på overskydende kaffegrums fra arabica-kaffe af højeste kvalitet. Scrubben kan bruges af alle hudtyper og indeholder bl.a. sheasmør og kokosolie, som nære og blødgøre huden. Med denne scrub bliver huden flotter, får glød og reducere cellulite. Fik jeg nævnt at jeg er fan?

Coffee Face Scrub Herbal 

Sådan bruger du din scrub:
– Ryst tuben med scrubben godt.
– På før scrubben på en fugtet hud
– Massér scrubben ind i huden, i cirkulære bevægelser
– Lad scrubben sidde i et par minutter
– Skyl scrubben af med vand
– Afslut med din fortrukne bodylotion eller olie.
– Bruges 3 gange om ugen.

Som ved brug af facescrubben efterlades huden blød og lækker og klar til fx. selvbruner. Jeg er virkelig fan af en god scrub, især her om sommeren hvor benene skal luftes er det vigtigt for mig at benene er ekstra fugtet.

Som en lille ekstra bonus vil jeg sige at UpCircles produkter ikke er tester på dyr, de er veganske, økologiske og emballagen er tilmed 100% genanvendelig. Hvis du vælger UpCircles produkter får du hudpleje med god samvittighed og produkter som virker. Whats not to like?

Se hele udvalget HER og forkæl dig selv og din hud, med virkelig lækre produkter.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk