BEAUTY

HVERDAGS KRØLLER MED HH SIMONSEN


HH Simonsen

HH SIMONSEN ROD VS11 Bouncy Waves / 779 kr. 

Jeg  synes selv, at jeg har det mest kedelige flade hår, mine veninder derimod har altid været misundelig på at jeg ikke behøver glatte mit hår. Jeg har altid drømt om mere fylde og ikke mindst flotte krøller. Jeg tror vi (især mig)  er gode til at drømme om det vi ikke har. Heldigvis har HH Simonsen et stort udvalg af styringsredskaber, som kan hjælpe mig med at få krøller og fald, på nærmest ingen tid.

Jeg har fået lov til at  teste en af HH Simonsens smarte styringsredskaber og jeg havde virkelig svært ved at vælge, udvalget er stort og spændende og der er f.eks. 13 forskellige redskaber til krøller og fald + glattejern og hårtørrer bare i Billigvoks.dks udvalg.

HH Simonsen

Valget faldt på HH Simonsen “ROD VS11 Bounchy Waves”, som er et 38 mm. cylinderformet krøllejern, perfekt til at skabe bløde bouncy krøller, præcis som jeg kan lide det. Krøllejernet er super nemt at bruge:

  • Spray godt med varmebeskyttende spray i håret, jeg kunne aldrig drømme om at bruge et styringsredskab uden at beskytte mit hår. Jeg kan bl.a. anbefale denne, som også er fra HH Simonsen.
  • Del derefter håret ind. Jeg sætter den øverste del af håret op med en klemme og starter med den inderste del.
  • Tag der efter en lille hårtot og sno den om styleren, hold totten et kort øjeblik og slip.
  • Forsæt til du har været igennem den nederste del og forsæt derefter med den øverste del
  • Slut af med hårlak for at holde på krøllerne. Jeg kan anbefale dette sæt 

Jeg kan krølle hele mit hår på ca. 5 min. hvilket er vigtigt for mig når jeg er alene med et “utålmodigt” barn på 3 år om morgenen. Jeg har ikke lang tid foran spejlet, men med de rette produkter kan jeg have flotte krøller/let fald i op til 2 dage. Det er altså virkelig fedt!

HH Simonsen

3 ekstra goder ved HH Simonsen Styleren:

  • Lynhurtig opvarmning (perfekt til travle morgener)
  • Justerbar temperatur  110-210°C
  • 3 meter lang ledning (et must når man ikke har stikkontakt på badeværelset)
  • Indbygget auto-sleep funktion, der gør at krøllejernet automatisk slukker efter 90 minutter.

Når det kommer til styringsredskaber, er jeg kæmpe fan af HH Simonsen, både mit gamle glattejern og mine nu 2 “krøllepinde” er herfra. Når man køber HH Simonsen, ved man at man får kvalitet og som en ekstra gode tilbyder HH Simonsen en udvidet 5 års garanti. Du kan nemlig helt GRATIS opgradere din normale 2-års produktgaranti på el-artikler til en udvidet 5-års garanti, se mere HER. Er det ikke smart?

LÆS OGSÅ: HH Simonsen Wonder Brush – pas på dit hår!

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk