AALBORG,  BEAUTY

En anbefaling fra hjertet – Avalin Louane

Avalin Louane

En anbefaling fra hjertet:

Der har været meget stille her på bloggen, de seneste måneder og det skyldes jeg har haft brug for at fokusere på mig selv og alt det kaos jeg har haft omkring mig. Jeg vil i den forbindelse komme med en anbefaling og en historie fra mit liv. Jeg har nemlig mødt et menneske, som jeg er sikker på kan gøre noget godt for mig og min krop. Hun hedder Avalin Louane og hun er Holistisk Energiterapeut  – læs meget mere her

Jeg kommer til Avalins klinik med mange forskellige problematikker, uro i kroppen, ubalancen, stress, spændinger i bla. hovedet og kæben. Alt sammen eftervirkninger på de sidste turbulente år, signaler som jeg måske lidt har ignoreret og “lagt på hylden” men nu har jeg bestemt mig for, at det på tide at jeg tænker og fokusere mere på mig selv.  Det gode ved Avalins behandlinger er, at ingen behandlinger er ens, hun sammensætter behandlingen så den passer 100% til dig, til dine problematikker og dine behov. Jeg fik bl.a. zoneterapi, akupunktur, kraniosekralterapi og massage. Virkelig en skøn oplevelse!

Avalin Louane

Det er en fornøjelse at træde ind af døren hos søde Avalin det fine behandlingsrum med sarte farver, levende lys, krystaller og afslappende musik, giver øjeblikkelig ro og Avalin får med sin skønne personlighed dig til at slappe af og føle dig godt tilpas med det samme. Det var første gang i meget lang tid, jeg slappede helt af og det var virkelig en rar følelse. Avalin brænder virkelig for hendes fag og ved hvad hun laver, det kan mærkes allerede når man træder indenfor. Jeg var ekstremt træt både i hovedet og i kroppen efter behandlingen, jeg fik både fryse og svedeture og tissede en hel del, altsammen affaldsstoffer, som forsvandt fra min krop.

Jeg har nu fået to behandlinger, og min anden behandling bød på bl.a. akupunktur i både kranie og øre. Kraniosakralterapi, zoneterapi og Reflekszoneterapi for spændinger i bl.a. hovede og nakke! Jeg døjer virkelig meget med hovedpine og jeg håber og tror på at Avalin er den, som kan hjælpe mig af med den.

Avalin Louane

Når jeg ligger på briksen ved Avalin, slapper jeg helt af, noget jeg ellers er virkelig, virkelig dårlig til. Men Avalins behandlinger giver mig ro i både krop og sjæl og jeg bliver overrasket over hvor mange ting hun kan “læse” ud fra min krop og sind. Hun har ramt spot on med flere ting, fra bl.a. Mit tidligere forhold, min cyklus og trang til søde sager.

Jeg kan virkelig anbefale Avalin, hun er et skønt og nærværende menneske, som virkelig giver sig tid til at lære dig og dine problemer at kende og jeg glæder mig helt vildt til min næste behandling. .Tænger du til at komme ned i gear, få balance og ro i krop og sind. Eller har du depression, stress, angst eller lign. Så kan Avalin skræddersy en behandling til at hjælpe dine problemer. Jeg har bestemt mig for at Clara også skal en tur på briksen ved Avalin, hun behandler nemlig også børn! ‘

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk