BEAUTY

JULEN ER LIGE OM HJØRNET – YVES ROCHER JULEKALENDER


YVES ROCHER JULEKALENDER – KØB DEN HER

Julen, min absolute yndlings højtid. Jeg elsker alt ved den: hyggen, lysene, julepynten, risengrøden, glæden, gaverne og ikke mindst vores traditioner med julekalendere, som gemmer på hyggelige overraskelser.
Jeg elsker julen endnu mere, efter jeg er blevet mor. Jeg elsker at overraske Clara med små ting i julestrømpen hver dag, jeg elsker at se julekalender og julefilm med hende. Julen er bare magisk, uanset hvor gammel man er.

Jeg er næsten lige fyldt 31 år og jeg elsker stadig at åbne julekalender og det tror jeg faktisk aldrig at man bliver for gammel til?

Jeg har igen i år fået fingeren i den lækre Yves Rocher julekalender, som gemmer på hele 24 pakker i de fineste små stofposer. Alle produkterne er full size og er en blanding af make up, ansigtspleje, hud pleje og hårprodukter.  Julekalenderen koster kun 699 ,- men har en værdi af hele 2169 kr.  Det er altså virkelig et godt køb hvis du spørger mig.

Kender du ikke mærket Yves Rocher, så kan jeg fortælle dig at det er et af mine yndlings beauty brands, det er fransk og blev grundlagt i La Gacilly i det nordlige Frankrig. Yves Rocher har mere end 600 forskellige skønhedsprodukter inden for bl.a hudpleje, makeup, parfume og kropspleje. Samtlige produkter har sin oprindelse i planteriget.

Vil du læse lidt mere om Yves Rocher? Så skrev jeg sidste jul om de FINESTE juleprodukter, du kan finde det i indlægget:YVES ROCHER CHRISTMAS COLLECTION” Eller du kan hoppe direkte til dette års lækre julekollektion 

og HUSK julekalenderen kan købes HER og vent ikke for længe den er ret populær!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk