AALBORG,  MOMMY LIFE

Børnebehandling hos Holistisk Energiterapeut Avalin i Aalborg

Jeg er selv rigtig, rigtig glad for at komme ved Avalin med mine egne problematikker og “dårligdomme” det er så rart at træde ind i klinikken, som ligger i Avalins private hjem. Jeg har fået et par behandlinger efterhånden og nyder at være på briksen hvor jeg virkelig får slappet af. Jeg går altid fra klinikken i langt bedre og mere afslappet tilstand end da jeg kom. Avalin ved hvad hun laver, hun brænder for det og kan få mig til at slappe helt af, selv når jeg kommer og føler mig stresset og ikke kan overskue dagene.

I kan læse meget mere om mit eget besøg lige HER

De sidste år har på mange måder været kaotiske, og jeg tror ikke at nogle børn hverken synes det er sjovt eller nemt når mor og far går fra hinanden. Clara har bestemt også været mærket af vores brud og haft brug for at stresse af og få lidt ro på. Det har Avalin hjulpet med bl.a. ved hjælp af zoneterapti, kraniosekralterapti og akupunktur – ikke nåle, men små “prinsessekugler”, som hun så fint kalder dem. De bliver sat på med plaster og skal sidde på huden i x-antal dage.

Clara har været meget uheldig i hendes korte liv, og har haft brækket begge skinneben, den ene gang i dagplejen hvor en dreng satte sig på hendes ben og den anden gang gled hun på badeværelset. Det brækkede ben gjorde at hun var længere tid om at lære at gå, har været usikker og tilbageholdende på mange punkter. Clara var fx gammel inden hun kunne hoppe og har også haltet lidt bagud til gymnastik. Men efter blot få behandlinger er der styr på balancen, hun er blevet mere “modig” og sikker på sig selv og kroppen. Det er fantastisk at se og ikke mindst opleve!

Clara er en stille og ikke mindst forsigtig pige og jeg må indrømme at jeg var lidt nervøs for om de her behandlinger ville fungere og om Avalin kunne få lov til at behandle Clara. Men Avalin kom overraskende hurtigt ind på Clara og efter blot få minutter på briksen snakkede og fortalte Clara om alt hvad hun havde oplevet i løbet af dagen, de efterfølgende gange har været ligeså gode og sidste gang, overraskede Clara mig endnu engang ved at give Avalin et kæmpe kram inden vi forlod klinikken.

Clara nyder at komme i klinikken og man kan både se om mærke hvordan Avalin får Clara som har meget krudt i r*ven til at slappe helt af. Det er helt fantastisk at se, Avalin gør behandlingerne hyggelige,  Clara bliver pakket ind i tæppe og får lov til at se Gurli Gris mens hun ligger på briksen og bliver behandlet og får lov til at være med til at massere med creme osv.

Jeg mener det virkelig helt fra hjertet, når jeg siger at Avalin er fantastisk, hun er ikke bare dygtig og det er faktisk svært at forklare hvad det er hun gør og kan – hun skal opleves og det samme skal hendes behandlinger. De varmeste anbefalinger herfra.

Er du interesseret i en behandling så læs mere her på Avalins hjemmeside 

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk