BEAUTY

Pudderdåserne effektive produkter med 20% rabat


Jeg har fulgt med på Pudderdåsernes blog altid tror jeg og er vild med deres store viden og ikke mindst kærlighed til beautyverdenen. Pudderdåserne har skabt deres egen hudplejeserie med fokus på effektive ingredienser, der gør en forskel for huden og ikke indeholder parfume.

Pudderdåsernes produkter forhandles bl.a. hos Billigvoks.dk, som køre med -20% på alle Pudderdåsernes produkter til og med d. 1. december 2019.

Alt i en creme – Billigvoks tilbudspris: 116 kr.

Jeg er storforbruger af creme og bruger jeg ved ikke hvor mange forskellige. Denne creme kan bruges over hele kroppen og i ansigtet, virkelig smart og perfekt at have med på Getaway og ferie, for at spare plads i tasken!
Cremen er yders fugtgivende, plejer og beskytter huden og har en lækker blødgørende effekt også indeholder den som sagt ingen parfume.

T-Zone Peeling – Billigvoks  tilbudspris: 159 kr.

Den her peeling, den har jeg virkelig hørt meget godt om – den er skabt til folk med urenheder og hudorme. Jeg har heldigvis aldrig døjet med uren hud, men kan til tider opleve hudorme, så jeg er virkelig spændt på om denne T-zone peeling kan gøre en forskel på min hud.

Peelingen eksfolierer hudens overflade og renser porerne i dybden. Peelingen skal ikke vaskes af, hvilket er et kæmpe plus for mig som gerne vil spare tid og have en hurtig hudpleje rutine.  Når peelingen har trukket ind i huden kan man påføre ansigtscreme.

Peelingen kan bruges alle hudtyper.

A-Serum 5% – Billigvoks tilbudspris: 279 kr.

En let men ikke mindst effektiv serum, som skulle mindske de fine linjer omkring øjne og mund. Serummet reducerer også hyperpigmentering, uren hud, store porer og forbedrer hudens udseende. Jeg er kæmpe fan af serum generelt, for det er et produkt jeg føler virkelig kan gøre en forskel.

“Pudderdåserne A-Serum 5% er beriget med Granactive Retinoid, som er en ny type af A-vitamin, der gør det muligt at få en høj effekt i høj dosis uden A-vitaminets sædvanlige potentielle bivirkninger som rødme og irritation.”

Pudderdåserne har også lavet en serum med 2% a-vitamin, som de anbefaler man starter med, hvis huden ikke er vant til a-vitamin. Find den HER

HUSK at i kan spare 20% til og med 1. december – i øvrig periode, kan i få bland-selv-rabat på 2 stk. -10%, 4 stk. -15% og 6 stk. -20%. 

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk