FASHION,  Outfit

Et nyt år, en ny begyndelse

Kjole: iSay // Støvler: B&C

Tiden flyver afsted, den ene dag tager den anden og det er ikke til at forstå at jeg snart har været alene i et år. Jeg har fået den skønneste lejlighed i Nørresundby, byen jeg voksede op i,  byen jeg har boet i, i stort set hele mit liv. Jeg føler mig hjemme og jeg føler mig glad og jeg føler så småt at jeg er klar til at vende tilbage på bloggen, jeg har så meget jeg gerne vil dele med jer, så meget jeg vil fortælle jer og tanker om at ændre temaer og udseende her på bloggen.

Jeg glæder mig til at tage jer med igennem 2020, jeg har indgået spændende et par spændende samarbejder, som jeg glæder mig til at fortælle mere om. Jeg håber i har lyst til at følge med på min Instagram @Liselottea – der er jeg noget mere aktiv end jeg er her.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

  • VenterPaaVinBlog

    Godt nytår – ser frem til at kigge med igen 😀

    Håber du får nydt lidt af solen idag, nu den endelig er nået til Aalleren igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk