FASHION

FÅ INSPIRATION TIL DIN TRÆNING MED HUNKEMÖLLER


Indlægget er udgivet i samarbejde med Hunkemöller

2020 er i fuld gang, og det betyder for mange en ny start også for mig. Jeg har nemlig besluttet mig for at 2020 skal være mit år, og at jeg skal have endnu mere fokus på mig selv og selvfølgelig min datter Clara. De sidste par år har været hårde på mange punkter og der er sket mange ting. Jeg har derfor startet en ny livsstil, med endnu mere fokus på sund mad og motion og jeg elsker det! Det gør mig glad og giver mig energi og det har man virkelig brug for når man er enlig mor, til en pige på 3 år med krudt i r*ven.

Træning kræver lækkert træningstøj!

Ligeså meget som jeg elsker at shoppe hverdagstøj og festtøj, ligeså meget elsker jeg at shoppe lækkert træningstøj og et af mine fortrukne mærker er Hunkemöller, for for mig er det vigtigt at træningstøj er behageligt, ånbart og ikke mindst pænt at se på og det må man sige at Hunkemöllers er. Jeg har faktisk bl.a. lige klikket en ny sports BH

hjem fra deres udsalg, der er nemlig virkelig mange penge at spare,  vi snakker altså op til 70%!! Så man kan virkelig gøre gode køb!

 

Lækkert lingeri til hverdag og særlige lejligheder! 

Udover min kærlighed til Hunkemöllers alt for lækre træningstøj, så elsker jeg virkelig også deres undertøj, jeg køber stort set alt mit undertøj i Hunkemöller, både det til daglig brug og det lidt finere og mere lækre, Hunkemöller har nemlig en lækker linje kaldet Noir, og her er virkelig meget lækkert og hvis du ligesom mig elsker at forkæle dig selv med lækkert lingeri burde du helt sikkert tage et kig på den lækre linje. Blot et lille tip!

Jeg håber i har fået en super start på ugen, jeg har en masse spændende planer, bl.a. en tur til København i weekenden, hvor jeg skal besøge min veninde og hendes kommende mand. Jeg glæder mig, helt vildt.

/Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk