FOOD,  TRAVEL

BRUNCH PÅ D’ANGLETERRE

 
Bloggen har stået stille, helt stille. Det var ikke mange indlæg jeg skrev i 2019, pga. hele min livssituation. Men jeg fik oplevet og ikke mindst lært en hel masse, som jeg gerne vil dele med jer.

Jeg vil starte med at dele et fantastisk tip med jer, 30 års i fødselsdagsgave fik jeg en tur til København af min bedste veninde Maria, en tur som bød på overnatning på hotel Phønix, middag på Madklubben og brunch på D’angleterre, noget jeg altid har drømt om. Det var den bedste gave jeg fik og nyder hvert et øjeblik i hendes selvskab.

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker når der bliver kræset lidt ekstra om tingene, både når det kommer til tøj, sko, oplevelser og bl.a. mad. Turen tur på D’angleterre rummer det hele, maden var helt igennem fantastisk og personalet fik dig til at føle dig godt til pas i de smukke omgivelser.

Brunchen byder bl.a. på brød, pandekager, oste, yoghurt, pocheret æg m. Hollandaisesauce (så lækker), østers, kammuslinger, laks, tartar, forskelligt kød og desserter i form af hjemmelavet flødeboller, Panacotta og meget, meget mere. Det er virkelig et besøg værd, hvis du vil forkæle dig selv og dine smagsløg. Du kan se hele menuen HER 

Udover de lækre mad, er der et glas bobler, kaffe, te og forskellige friskpressede juices med.


Hvis du drømmer om at spise brunch på D’angleterre, så HUSK brunch kun serveres om søndagen og at den skal bestilles i MEGET god tid, den bliver nemlig udsolgt så snart der bliver åbnet for bookinger.
Der bliver åbnet for bookinger til 3. kvartal  d. 3. april 2020 kl. 8.00 Book din brunch HER

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk