FASHION

Ny sæson – Ny garderobe

garderobe

Ny sæson – Ny garderobe!

Der er sket meget i mit liv det sidste års tid og jeg har virkelig haft brug for fornyelse og i takt med jeg bl.a. har tabt mig en del, har jeg haft brug for at skifte min garderobe mere eller mindre helt ud. Så jeg bookede faktisk en stand hos Reusers i Aalborg, hvor jeg i December solgte ud af tøj, som enten var blevet for stort eller som jeg ikke længere fik brugt. Det var dejligt og en super måde at få ryddet ud og op på.

Jeg har været så heldig at indgå et samarbejde med Femmeluxe en hjemmeside jeg først for nylig har fået øjnene op for. Her er altså virkelig mange fine og ikke mindst feminine styles, som er perfekt til os med fx. hofter og numse. Jeg er virkelig fan og har fundet mange virkelig lækre styles, som gerne må flytte ind ved mig. Min smukke beige strik har fået meget ros, den er virkelig også fin og tilmed billig, find den HER

garderobe

Hvis der er en beklædningsdel, som  jeg virkelig er blevet glad for efter jeg er blevet mor er de smukke Black Lace Bodysuit, de er super gode og flotte til at dække maven, men samtidig også utrolig praktiske under fx en kjole så man ikke får en synlig trussekant. Jeg har bl.a. selv klikket denne super fine og sexede Floral Lace Body hjem og glæder mig til at hoppe i den, som lingeri næste gang jeg skal ud og måske hvis jeg er modig nok bruge den som top til et par cool jeans med en oversize blazer over og et par rå boots.

Info om størrelse på Floral Lace Body:
Jeg er normalt en størrelse 38-40 og denne har jeg bestilt i en str. L, selve skålen er ikke den største og har du en stor barm er det ikke en model jeg vil anbefale.

Den er virkelig smuk og sexet og jeg er vild med kvaliteten på den. Find den lige HER, du vil ikke fortryde! Der er ikke noget finere og mere sexede end en flot bodystocking.

garderobe

Okay, okay, okay, da jeg så denne lækre Cargo jacket, var jeg solgt. Det er simpelthen noget at det fedeste jeg har set denne sæson. Den minder mig lidt om noget ‘Kim Kardashian, kunne rocke og den er virkelig lækker og behagelig. Den kan bruges både som Skjorte/Cardigan eller som jakke. Farven er super fin og so 2020! Den ville uden tvivl være cool over et par fede trousers

Info om størrelse på Cargo jakken Jeg er normalt en størrelse 38-40 og denne har jeg bestilt i en str. 42, i håb om et oversize look, jakken er lidt lille i størrelsen og den er ikke så oversize som jeg håbede på. Men jeg elsker den og har fået så meget positivt feedback på den og det kan jeg virkelig godt forstå, for hold op hvor er den FED!!! 

Men den er super fed og jeg glæder mig til at bruge den med jeans og lækre løse forårskjoler. FIND DEN HER

Hvilke styles drømmer i om at tilføje jeres garderobe her i 2020?

Jeg har et ting på min liste:
Corset dressesSå feminint og lækkert – perfekt til en aften i byen med pigerne
– Leopard leggins, jeg går meget i sort og vil gerne kunne give lidt liv til mine ellers sorte outfits.
– En lækker badedragt til sommerferien, jeg er stadig ikke glad for min mave og en badedragt gør bare det hele mere komfortabelt for mig.

Jeg håber i har haft en dejlig weekend, jeg blev ramt af Corona-virus, i den forstand at jeg skulle til et arrangement i fredags (Stand up med Nikolaj Stockholm) et show jeg havde set frem til i over et år. Publikum skulle reduceres og 200 fik deres billet annulleret, der i blandt, selvfølgelig min. ØV. Lørdagen stod på fødselsdagsfejring for min skønne mor, med hele familien. Søndagen er blevet brugt på en tur i svømmehallen med Clara, jeg har ikke været i svømmehallen i 100 år og det var en fornøjelse og ikke mindst hyggeligt, med lidt tid bare mig og hende. Vi nød det begge og jeg glæder mig allerede til at vi skal afsted igen.

/ Liselotte

 

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk