FASHION

Feriedrømme og Hunkemöller badetøj

Feriedrømme og nyt badetøj fra Hunkemöller )

Puha…. Corona-krise, hjemmekarantæne, hjemmearbejde i min. 14 dage med en snart 4 årig ved min side trækker tænder ud.  Jeg er på ingen måde god til at isolere mig, og er meget socialanlagt, jeg har altid en proppet kalender fyldt med aftaler og elsker at komme ud. De sidste par dage har været virkelig hårde ved mig og jeg glæææder mig, til det her kaos er ovre og vi forhåbentlig kan komme ud og rejse, opleve verden for ikke at tale om vores eget land og virksomheder som vi i den grad skal støtte i den kommende tid.

Jeg drømmer lige nu om en lækker solferie og nyt badetøj selvom jeg har svært ved at tro på at Corona-krisen er ovre inden sommerferien, håber jeg og beder til at vi snart kan booke en ferie syd på. Jeg har bestilt de første sommerkjoler og sandaler hjem og nu er jeg på udkig efter en lækker bikini og Hunkemöller har fået en masse flotte online, der er bikinier (og smarte badedragter ) til kvinder i alle størrelser og former.

badetøj

Jeg drømmer selv om de 2 lækre bikinier herover. Dem af jer, som kender mig, ved at jeg har en svaghed for alt med leopard, og derfor står denne flotte leopard bikini også øverst på min ønskeseddel, godt efterfulgt af Dream Sunset sættet, med en højtaljede bikini trusse med fine detaljer. En højtaljede trusse er bare lækker når man har fået barn og maven ikke er helt så flad som før.

Tilbage til min sommerkjole shopping, jeg elsker sommerkjoler i lette materialer og de kræver altså også (for det meste) invisible undertøj og her er Hunkemöller igen en favorit, der findes nemlig et hav af behagelige og usynlige trusser perfekt under en løs sommerkjole, der er nemlig ikke noget værre end at man kan spotte en trusse igennem kjolen eller endnu værre kan se numsen hvis man bøjer sig forover.

LÆS OGSÅ: FÅ INSPIRATION TIL DIN TRÆNING MED HUNKEMÖLLER

badetøj

Rigtig god aften,  HUSK at passe på jer selv og ikke hinanden i denne triste Corona-tid. Bliv indendørs og shop online, Hunkemöller har virkelig mange flotte nyheder og basic of der er altså ikke noget bedre end ny lækker BH ) og flot trusse ) hvis i spørger mig, Hunkemöller kører forresten også altid gode tilbud på trusser hvor man kan mixe x antal trusser for en pris.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk