BEAUTY

Clean Flower Fresh en forfriskende forårsduft

Clean Flower Fresh

Clean Flower Fresh 30 ml. 399,- i Matas – kan købes her 

Jeg elsker parfumer og Clean er et af mine favorit parfume brands, jeg elsker de rene blide dufte og ikke mindst deres fine falkoner, som man gerne vil have stående fremme på badeværelseshylden. Jeg har netop fået denne skønne Clean parfume ind af døren, er den ikke skøn?

Om parfumen:

Clean Flower Fresh er inspireret af den simple glæde, hvor du nyder solens varme, mens du er omringet af vilde blomster, der danser i vinden. Varme solstråler kærtegner blidt din hud, og fjerbløde blomsterblade svæver forsigtigt i luften. Mærk glæden ved de uendelige muligheder i dette bekymringsfrie øjeblik.

Duften fremkalder et lyksaligt minde om fornemmelsen af lette briser, solens varme stråler og duften af friske, vilde blomster, der giver dig en følelse af ro og velvære.

Topnote: Sprudlende Bergamotte, Citronskal, Fresh Air Akkord
Hjertenote: Vandlilje, Gardenia, Jasmin
Basenote: Hvid Rav, Moskus, Cashmere-træ

Vidste du at: 
CLEAN er en duftserie inspireret af duften af renhed og sæbe, som når du netop er trådt ud af badet – frisk, ren og indbydende! Det lyder lækkert ikke?

Mærket blev lanceret i 2003, med et ønske om en parfume, der var frisk og ren, inspireret af et simpelt stykke sæbe. I dag er CLEAN nicheklassiker på parfumemarkedet. Alle produkter er baseret på friske, rene ingredienser af højeste kvalitet. Hver duft indfanger mindet om de enkle glæder i livet, og er derfor helt unikke i både duft og navn.

Denne Clean Flower fresh, er helt fantastisk, meeen min favorit er dog stadig Cashmere – en blød og behagelig duft.

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk