AALBORG,  FOOD

Nemlig.com nu med levering i Aalborg

En hverdag som alenemor til en skøn krudtugle på snart 4 år, fuldtidsarbejde og fritidsaktiviteter osv. kan være hård (bestemt også dejlig) Men for os føles det ofte, som at timerne i døgnet er for få.  Jeg føler ikke altid vi kan nå, det vi gerne vil og at de praktiske gøremål fylder mere end de burde. Oftes tager længere en simpel ting som indkøb længere tid end det burde, for hvilken 4 årig elsker at komme en tur i supermarkedet?

Jeg blev derfor  så glad, da jeg blev informeret om at nemlig.com endelig leverer i Aalborg området og selvom jeg kun har prøvet det en gang, så er jeg allerede sikker på at JEG bliver en fast nemlig-kunde. For hold op nu op,  hvor er det nemt at handle hjemmefra sofaen, når Clara er puttet.

Især i denne Corona-tid, er jeg ekstra glad for nemlig.com. Jeg bevæger mig som de fleste andre, så lidt som overhovedet ud af min lejlighed og undgår steder med mange mennesker,  så som fx. supermarkederne. Jeg elsker derfor at jeg kan bestille mine dagligvarer online og få dem leveret lige til døren, det gør hele situationen meget lettere.

Nemlig.com har 11.500 varer, herunder 1.700 økologiske dagligvarer og over 1.800 prismatchede discountvarer.
Hos nemlig.com, kan få stort set alt:  mælk, slagtervarer, luksus chokolade, vin, frugt og grønt, blomster, bøger og meget, meget mere. Nemlig.com har udover deres kæmpe udvalg af dagligvarer, teamet op med specialbutikker, så du kan klikke alt hjem på en gang – Her kan jeg bl.a. nævne min Guilty pleasure  “The Mallows” (luksus Skumfiduser), som jeg normalt skulle en tur i Magasin for at hente.

Hvorfor vælge nemlig.com:
– Hurtigt og nemt
– Få leveret dine varer lige til døren, alle ugens dage, 365 dage om året
– Handel ind hjemmefra, smæk dig på sofaen når ungerne er puttet og orden dine indkøb
– Få alt samme sted: alt fra budget varer, specialvarer og meget meget mere.
– Friskhedsgaranti

Måltidskasser gør det nemt for hele familien:
Skal det være ekstra let i denne Corona-tid, hvor mange af os skal passe et fuldtidsarbejde hjemmefra samtidig med at vi skal  underholde og/eller undervise vores børn? Så vil jeg anbefale jer at prøve Nemlig.coms måltidskasser. Hos Nemlig.com findes der et stort udvalg af lækre måltidskasser, både økologiske, familievenlige, veganske, sunde og den hurtige.

Når du bestiller en måltidskasse hos Nemlig.com, er der ingen binding eller tvunget abonnement. Du kan nemt bestille din Måltidskasse, ved få klik og når som helst. Du kan f.eks. en uge vælge at bestille “Verdenskassen”, holde en pause og den næst kommende uge kan du vælge “Byg-selv Måltidskassen”. Smart ikke?

LÆS OGSÅ: Romkugler uden tilsat sukker

Min seneste bestilling fra Nemlig.com, jeg forsøger at købe sundt og lækkert, så vi kan hygge lidt ekstra i disse Coronatider. Frugt, grønt og snacks er vejen frem herhjemme.

Nemlig.com var oven i købet,  så søde at sende en plade Dumle chokolade med, som vi allerede har spist. Tak for god service og tak fordi i er med at at passe på os alle i disse tider.  Afgiv din nemlig.com ordre nu, og få dine varer leveret lige til døren 

 

/Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk