FASHION

Louis Vuitton Escale

Louis Vuitton Escale Toiletery

Mit hjerte sprang lige et slag over, da jeg så Louis Vuittons smukke SS20 Escale kollektion, og ja jeg kunne simpelthen ikke lade være med at klikke en lille lækker sag hjem. Jeg køber normalt mine tasker når jeg er på ferie osv. som en form for souvenirer, men jeg regner ikke med en udenlandstur i år, grundet Corona, så det er vel egentlig ok at jeg klikkede den hjem er det ikke?

Og jeg var glad for min hurtige beslutning for 1-2-3 og den var udsolgt!!

Kollektionen er lavet i denne smukke blå farve og i den skønneste pastel sammensætning, som simpelthen også er værd at kigge efter. Jeg vil hvert fald gerne have en af de smukke tasker. Se kollektionen her ,  but hurry up – limited editions får hurtigt ben at gå på!

Louis Vuitton Escale

Louis Vuitton Escale
Ja, ja – det er jo egentlig en toilettaske – men når det så er sagt så er det den perfekte størrelse som en clutch og jeg ELSKER det – jeg overvejer faktisk at klikke det her kit hjem, så jeg kan bruge den som crossbody.

Jeg er helt vild med den smukke blå farve, som får mig til at længdes endnu mere efter sol, varme og ikke mindst Syd Frankrigs smukke strande. Er jeg den eneste som drømmer om ferie lige nu?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk