BEAUTY

Australian Bodycare – pleje til dit intime område

Kender du intimserien med Tea Tree Oil fra Australien Bodycare? Ellers bør du læse med her, for det er uden tvivl min favorit serie på markedet. ?

Australian Bodycare

Australian Bodycare – pleje til dit intime område

INTIM WASH 99,-
Serien indeholder bl.a. en intim wash, som er ideel før barbering – produktet vasker det intime område, renser huden for bakterier og bevarer samtidig hudens fugtbalance. Daglig vask i intimområdet er vigtigt for en sund og god hygiejne uden lugtgener. Sæben er mild og har en ren og lækker duft.

INTIM SHAVE 99 kr.
Og nu til noget knap så charmerende… Røde knopper, indgroet hår og kløe efter barbering, det ønsker ingen af os vel? Jeg kan varmt anbefale denne Intim shave, som modvirker bakterier og beroliger huden, så du undgår rødme og kløe. Gelen indeholder også Tea Tree Oil, som søger for at huden holdes sund og ren efter barberingen Den anvendes som hvilket som helst andet svabring-produkt, det anbefales dog at den sidder på huden i 1 min. Inden barberingen påbegyndes. Den er altså helt perfekt uanset om du fjerner det hele, det halve eller blot tager bikinilinjen.

INTIM BALM 119 kr.
Til sidst vil jeg anbefale den fantastiske Intim Gel, som jeg selv er stor forbruger af. Jeg har meget sensitiv hud, ja faktisk over hele kroppen og min hud bliver derfor nemt irriteret. Balmen er lindrende og beroliger samtidig huden og er derfor oplagt at bruge efter intimbarbering, gerne flere gange. Cremen er samtidig med til at mindske chancerne for røde knopper, indgroet hår og kløe.

Vil du læse mere om Australian Bodycare mange produkter med Tea Tree oil, så besøg deres hjemmeside.

Ha’ en dejlig Kristi Himmelfart ferie, jeg håber i skal nyde jeres ligeså meget sm jeg skal nyde min, jeg har masser af aftaler med skønne mennesker, som jeg ikke har set i 100 år.

LÆS OGSÅ: Clean Flower Fresh en forfriskende forårsduft

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk