FASHION

HUNKEMÖLLER GLÆDEN VED NYT LINGERI OG BADETØJ

LINGERI

Indlægget er lavet  i samarbejde med Hunkemöller

Det bedste jeg ved er at forkæle mig selv, fx. med nyt tøj, skønhedsbehandlinger eller nyt lækkert lingeri gerne fra Hunkemöller, som har et stort udvalg af lækre lingeri og undertøj. Hunkemöller er efterhånden stort set det eneste lingeri jeg ejer og har svært ved at styre mig når jeg besøger deres butikker og webshop!

Jeg har netop klikket top fantastiske basic bh’er hjem og den flotteste formstøbte strapless bøjle-bh “Elsa” fra Hunkemöllers Noir linje. Noir er min yndlings linje hos Hunkemöller og det er deres eksklusive lingeri linje. Kollektionen byder på det bedste indenfor både kvalitet og design af forførende smukke looks. Kollektionen er en anelse dyre end Hunkemöllers andre serier, men her er altså virkelig kræset om detaljer og materialer. Man føler sig virkelig pæn og tilpas i det og selv om det har fine blonder osv. sidder det ikke og irritere.

Det næste jeg skal klikke hjem er noget lækkert badetøj, selvom Corona gør at der ikke bliver sommerferie i udlandet – håber jeg og beder til en dejlig solrig sommer her i Danmark, som enten kan nydes på min store altan på en solseng eller på en af Danmarks skønne strande.

Jeg er især vild med den smukke guld bikini, som hedder “Nice Vivian Hoorn” den er super smuk og jeg elsker den højtaljede trusse, som er perfekt til at skjule “mor-dellen” og ikke mindst bikini toppen, som har bøjle og spænde på ryggen. Det er altså bare et must når man tumler med børn i poolen og havet, så jeg overvejer helt bestemt om det skal være mit badetøj i år.

Det her Corona-lock down, har virkelig fået mig til at elske hyggetøj, jeg bor i mit træningstøj og mine behagelige morgenkåber. Ja, jeg har flere både store bløde “plys” og finere silke kimonoer, jeg elsker at hygge i dem om morgen og når jeg har været i bad. Hunkemöller har virkelig mange fine og jeg kunne da godt bruge en eller to mere til min samling.

Jeg ønsker jer alle en fantastisk Kristi Himmelfart ferie med masser af sol og hygge.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk