FASHION

SPAR OP TIL 70% PÅ IDEAL OF SWEEDEN

Ideal of Sweeden køre KÆMPE udslag – spar op til 70% på alt og med koden: Liselottess15 får du yderligere 15% rabat. Koden gælder t.om. D.31. Maj – så style din telefon med lækkerier fra @idealofsweden mit nye cover er fra SS20 kollektionen og passer perfekt til min stil

IDEAL OF SWEEDENBRUG KODEN: liselotteSS15 og få yderligere 15% på din ordre, koden er gyldig t.o.m. d. 29.02.2020 

“iDeal Of Sweden’s produkter er designede og udviklede i Sverige, et førende land når det gælder både kreativitet og nytænkning, og der lægges samtidig stor vægt på bæredygtighed. Vi har udviklet et unikt økosystem med kompatible magnetiske produkter som mobil covers, punge, power banks, lyskabler og forskellige slags monteringer som gør din mobilbrug meget nemmere i hverdagen. Vores kollektion af produkter tilpasser sig forskellige situationer og lejligheder uden at der bliver gået på kompromis med hverken design eller stil. Vi opdaterer konstant vores sortiment, så vi kan følge med på moden når det gælder mode og stil, og vores nøgleord vil altid være kvalitet, funktionalitet og høj standard.”

Husk min iDeal of sweeden rabatkode: Liselottess15, den giver som sagt yderligere 15% rabat på hele jeres køb.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk