MOMMY LIFE

GRATIS BØRNETESTAMENTE OG FAMILIETJEK

Har du et børnetestamente?

Har du tænkt på hvad der skal ske med dine børn, hvis de en dag skulle gå hen og blive forældreløse? Puha, det er et hårdt emne at tage op, men jeg kan love jer for, at det giver en form for ro i maven, når man har angivet et ønske om hvad der skal ske, hvis denne frygtlige situation skulle opstå inden barnet/børnene bliver 18år.

Jeg har i samarbejde med Din Familie Jurist fået lov til at give DIG og dine venner et 100% gratis børnetestamente og et 100% gratis familietjek (værdi 2490 kr.) – i kan læse meget mere om det og bestille det lige HER 

Hvis dit barn/børn en dag bliver forældreløse, er det Familieretshuset, som skal træffe beslutningen om hvem der skal tillægges forældremyndigheden over barnet som værge. Familieretten vil forhøre sig bland afdødes familie og venner, for at finde den rette værge/værger. Med et børnetestamente, kan du angive ønske om hvem der skal udpejes som værge for dit barn/børn. Det kan være en enkelt person eller et par, som du vurdere deler dine værdier og som barnet trives hos.

Hvis du som mig ikke bor sammen med barnets far eller mor, kan du angive ønske om at barnet/børne stadig skal have tilknytning og samvær med din familie. Det er et kæmpe ønske fra mig, at min datter Clara forsat kan have samvær med mine forældre og søster, hvis jeg skulle gå hen og dø før hun bliver 18 år og det kan jeg være med til at bestemme, gennem et børnetestamente.

Læs mere om børnetestamente og familietjek lige HER og bestil dem gratis, så kan du og din familie have ro i maven og Familieretten vil høre dit/jeres ønske om jeres barn/børns fremtid fra graven.

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk