AALBORG

Venskab gennem hårde perioder og lykkelige stunder

 

Venskab

Det er vildt at tænke på hvor mange mennesker vi møder på vores vej gennem livet. Hvor mange vi vælger at holde fast i og hvor mange vi får “sorteret” fra hen af vejen. Jeg har med tiden lært, hvor vigtigt det er at bruge tiden på de mennesker, som fylder dig med positiv energi og glæde, frem for mennesker som tager mere end de giver i form af det ene og andet. @sarah_yde lærte jeg at kende på mit studie som “Grafisk Design Teknolog” for 10 år siden. ? Jeg tror noget af det, som@bandt os så stærkt sammen, var at vi begge oplevede utroskab og kæmpe svigt fra vores ekskærester nogenlunde samtidig. Sarah er nok en af de personer jeg har delt mest af mig selv med, grædt mest med, festet mest med og lavet mest ballade med ❤️ Vi er gode til støtte hinanden, til at dele livets skønne øjeblikke sammen og ikke mindst gode til at hjælpe hinanden igennem svære perioder.

Tak for dig #yndlingssarah ❤️

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk