EVERYDAY COUTURE

Weekendhygge – morgenmad på sengen og nattøj

 

Reklame for Hunkemöller

Hold nu op, hvor er det skønt at det endelig er weekend! Jeg har virkelig været presset de sidste par måneder. Mange spændende projekter på arbejdet og en lidt for fyldt kalender med polterabender, bryllupper og arrangementer. Denne weekend, er den første længe, hvor jeg ikke har et utal af planer.I morgen står den 100% på hygge og jeg vil starte dagen ud i en lækker og blød morgenkåbe, morgenmad og kaffe på sengen. Lyder det ikke dejligt?

Jeg er kæmpe fan af morgenkåber og kimonoer, jeg er ret vild med den fine lyserøde Vaflet morgenkåbe til en pris af KUN 349,95 kr. den er perfekt til både weekendhygge og spadag. Ligeså meget som jeg elsker en lækker comfy-morgenkåbe, ligeså meget elsker jeg en elegant kimono, denne smukke sorte satin kimono fra Hunkemöllers Private Collection står højt på ønskelisten, ligesom den smukke brune blonde kimono.

Mila Body 499,95 // Ballerina korset 349,95

Kender du ikke til Hunkemöllers Private Collection, så kan jeg fortælle dig, at det er deres mest sensuelle og frække lingeri kollektion. Her man man lade sig inspirere af et lækkert udvalg af frækt lingeri og tilbehør til specielle anledninger.

Jeg er helt vild med den flotte Body, som vil gøre sig godt under en blonde top eller en kjole, jeg elsker at have bodys på under kjoler, det giver en virkelig flot figur og man undgår tydelige trussekanter.  Lige nu drømmer jeg også om det flotte ballerina korset, det er jo helt vanvittig flot og elegant – jeg ved bare ikke hvilken anledning jeg skulle hoppe i det.

Jeg håber i får en helt fantastisk weekend og nyder det gode vejr mens det er her. Jeg selv vil nyde min i morgenkåbe, store mængder kaffe og når ja, så fik jeg lige hentet Disney + i går, så mon ikke jeg skal se et par film eller to derpå.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk