BEAUTY

HairLust luksus og forkælelse til håret

Lad os snakke om skadet og ødelagt hår!

Selvom min mor er frisør, har jeg aldrig været god til at passe på mit hår – jeg har været hård ved det hele mit liv. Jeg har farvet det, brugt varmeapperarter flere gange dagligt, haft forskellige former for extensions og ja efter min graviditet med Clara, er mit hår er aldrig blevet det samme. Det er blevet tyndere og jeg føler stadig jeg har halv skaldet pletter rundt omkring, selvom det er 4 år siden hun kom til verden.

Har jeg stressede og pressede perioder, kan det også ses og mærkes på mit hår. Det knækker, flosser, bliver tørt og det er både træls at se på og arbejde med. Jeg har været så heldig at få lov til at prøve en række lækre produkter fra HairLust.  Jeg har tidligere  set og hørt en masse om deres produkter på de sociale medier og jeg var spændt på om de også levede op til mine forventninger.

Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner

Man kan ikke andet end at elske denne serie, jeg mener – se lige den fine lyserøde emballage. Wauw ikke? Jeg elsker det visuelle og de pynter så fint på min badeværelseshylde.

Produkterne er særlig velegnede til dig, som gerne vil have ekstra længde på lokkerne, uden at de knækker. Jeg har brugt shampooen de sidste 3 måneder og jeg må sige jeg elsker den, den dufter dejligt og efterlader mit hår blødt og nemt at arbejde med.

Bonusinfo om hårpleje serien:

  •    Forebygger spaltede lokker op til 20%
  •    Produceret i Danmark
  •    Certificeret økologisk og vegansk
  •    Uden parabener, SLS/SELS sulfat & ftalater
  •    Silikone-frie produkter

 

HairLust Gummies til styrke og vedligeholdelse af håret:

Jeg er helt vild med at man kan pleje håret, ved at spise vingummi – Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er altså rigtig nok. Jeg har den seneste tid taget disse lækre sukkerfrie gummies hver dag, for at styrke og vedligeholde mit hår. Det anbefales at man tager 3 gummies om dagen og alle 3 på samme tid i forbindelse med et måltid. Jeg spiser dem altid om morgen, sammen med mine andre kosttilskud.

Prisen for en måned (et glas) 249 kr.
Køber du til 3 måneder (tre glas) får du dem til 499 kr.

Lille bonus info: 
De lækre gummies er fremstillet af naturlige ingredienser og er fri for gelatine, gluten, laktose eller kunstige smags- og farvestoffer. De smager fantastisk og man har lyst til at spise hele bøtten på en gang.

Har du lyst til at prøve de lækre Gummies? Så læs mere om dem og bestil dem på HairLusts hjemmeside  

LÆS OGSÅ: HH Simonsen Wonder Brush – pas på dit hår!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk