INTERIOR

Personlig kunst til stuen og børneværelset + en rabatkode

 

Reklame // Posterlounge

Jeg elsker fornyelse i hjemmet og en af de bedste måder at give hjemmet lidt nyt liv, er et par nye billeder og matchende puder. Jeg har teamet op med Posterlounge, som har sørger for lidt fornyelse i vores hjem!

Brug koden LISELOTTE15 og få 15% rabat på dit køb, gælder t.o.m. d. 8. december

Hvad er Postelounge egentlig?
Posterlounge er en online shop for unik vægkunst. De har et KÆMPE STORT udvalg af bl.a. malerier, fotografier og illustrationer af kunstnere fra hele verden. Hvert af vores motiver tilbydes i forskellige materialer og formater. Med Posterlounges billeder kan du indrette dit hjem stilfuldt og individuelt.

Posterlounge

Som jeg startede mit indlæg ud med, så i trænger man bare til noget nyt ind i mellem. Især nu hvor største delen af 2020 er brugt i eget hjem. Jeg har de sidste par år – haft en flot Manhattan collage hængende over sofaen. Men nu skulle der ske noget nyt og da jeg sad og scrollede på Posterlounge.dk, faldt jeg over dette smukke lærredsprint kaldet “Golden Blush”.  Er det ikke smukt? Det passer perfekt ind hos mig, jeg elsker farverne og det feminine udtryk. Jeg bestilte det i størrelse 70×100 cm. med en sort træramme omkring og nu pynter det altså fint i vores stue.

Posterlounge

Når drømme bliver til virkelighed…
“Mor jeg vil så gerne have et enhjørning-værelse”, sådan lød det for kort tid siden fra Claras mund, og hvordan får man smartest muligt lavet et enhjørning-værelse, uden at skulle ofre en hel masse penge, på noget der om to måneder måske skal være et Elsa-værelse? Man køber selvfølgelig et par lækre plakater.

Clara har disse to plakater str. 30×40 cm, på værelset Pegasus Regnbue enhjørning og Pegasus Store Drømme og hun drømmer om endnu flere, jeg overvejer derfor om hun skal have en i størrelse 50×70 cm. over reolen fx. denne Pegasus  Enchant your life

De kan som alt andet kunst fra Posterlounge laves på forskellig materiale, men jeg valgte enhjørningebillederne som premium-plakater, så vi kunne genbruge de fine egetræsrammer, som hun i forvejen havde på værelset.

Mangler du noget nyt og flot vægdekoration til dit hjem, eller skal du bruge en personlig julegave? Så kan jeg varmt anbefale dig at kigge hos Posterlounge, som har noget for en hver smag og stilart. Jeg havde virkelig svært ved at vælge for der er så meget fint og flot. Det er bestemt ikke sidste gang jeg shoppet hos Posterlounge.

Brug koden LISELOTTE15 og få 15% rabat på dit køb, gælder t.o.m. d. 8. december

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk