FOOD

Vi tester kagehvedemel for Momstertest.dk

Indlægget er lavet i samarbejde med Valsemøllen og Momstertest.dk 

Vi har været så heldige at få lov til at teste kagehvedemel fra Valsemøllen, vi har forsøgt os med bl.a. småkager og er meget begejstret for resultatet. Med kagehvedemel får du en kombination af et lavt proteinindhold og en god stivelseskvalitet, som i sidste ende giver dine kager en luftig, saftig og blød struktur, mens kiks og tærtebunde bliver sprøde med et godt knæk.

Herhjemme elsker vi at bage, og det er stort set altid på vores to-do-liste for weekenden. Derfor var vi også klar på at teste kagehvedemel fra Valsemøllen. Vi bager alt fra boller, kager, pandekager, madbrød og meget, meget mere.  Det var første gang vi stiftede bekendtskab med mel, som er specielt udviklet til kagebagning, men bestemt ikke sidste. Vi er blevet så glade for produktet at det har fået en fast plads i bageskuffen. Melet er en an anelse dyrere end mange andre melprodukter, men jeg lover jer. At det er pengene værd, jeg kan hvertfald mærke forskel på mit bagværk!

Der er ingen tvivl om, at kagehvedemelet er af ligeså høj kvalitet som Valsemøllens andres produkter. Vi lever så vidt muligt sundt, (Jeg er jo på kostplan og coachforløb, som i måske ved hvis i følger med på Instagram @Liselottea) Så når der skal kage på bordet, skal det nydes og være med de bedste råvarer!

Har du lyst til at læse min anmeldelse af produktet og hvad andre mener? Så kan i gøre det lige her, hvor jeg har lavet en udførlig anmeldelse af produktet.

Ønsker du selv at teste spændende produkter, så kan du tilmelde dig opgaverne på Instagram under @Momsterdk, et kræver blot en profil med min. 500 følgere.

Ha’ en dejlig dag, nu vil vi kaste os over Valsemøllens pandekage mix, det må godt være nemt ind i mellem 🙂

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk