EVERYDAY COUTURE

Personlige julegaver er de bedste!

Personlige julegaver er bare de bedste. Jeg har lavet den fineste fotobog hos SubBook – med 200 sider, fyldt med minder fra 2020. Fotobogen kan nemt laves på telefonen, smart ikke?Jeg nævner tit at 2020 har været et lorte år og jeg ikke har oplevet noget.. Så har jeg det nu alligevel og det kan bogen her hvertfald klart bevise.

2020 har nemlig budt på:
– Bryllup for min søster
– Bryllup hos min veninde Maria
– Sommerferie i København
– Hyggestunder i skoven og på stranden
– En Campingferie ved Vesterhavet

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk