INTERIOR,  MOMMY LIFE

Skift udtryk i hjemmet med plakater fra Desenio

Jeg vil lige starte med at give dig et lille tip.
Til og med i morgen (d. 14. december) får du nemlig op til 30% på plakater hos Desenio.

Hos Desenio finder du altid det nyeste inden for kunst og design med posters i en række forskellige stilarter! Flotte posters der afspejler de nyeste indretningstrends – til virkelig gode priser og i en høj kvalitet – Hos Desenio kan du også finde inspiration til sammensætning og opbygning af billedvægge. Det er en stor hjælpe og det kan som det har gjort ved mig ledt mig i en hel anden retning, end det jeg var på udkig efter til at starte med. 

desenio  Desenio

Jeg elsker at lave om herhjemme, især i år hvor jeg har tilbragt væsentligt flere timer hjemme end normalt grundet corona. Jeg har skiftet plakaterne af New York ud over sofaen til noget abstrakt kunst 

Plakaterne er som følgende fra venstre:
– Abstract Figures No1 Plakat  (str. 70×100 cm.)
– Graphic Pattern no. 1 (str. 30×40 cm. inkl. passepartout)
Moderne grafiske plakat (str. 30×40 cm.)
Moderne grafiske plakate  (str. 50×70 cm.)
Som et lille plus har Desenio fri fragt ved køb for over 200 kr.

Clara er en pige som er fuld af sjov og ballade og derfor skulle hun da have en stor Giraf plakat med tyggegummi (Str. 50×70 cm inkl. egetræsramme ) Den anden plakat er en tegnet enhjørning (str.30×40 cm. inkl. egetræsramme) De passer perfekt ind til det lyserøde tema på hendes værelse og spreder samtidig glæder og liv.

Hvis du ligesom mig elsker at der skal ske noget nyt i hjemmet ind i mellem, kan jeg klar anbefale dig at starte med at kigge på kunst på væggene, det kan give en stue et helt nyt look, for nærmest ingen penge og så kan man supplere op med et par matchende puder.

Jeg har også købt et par plakater til soveværelset, som endnu ikke er hængt op, her har jeg fundet et par fine billeder under kategorien  fotokunst 

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk